Zomerse shoplog & wishlist

Een nieuw lenteseizoen vraagt om leuke nieuwe kleding nietwaar? En helemaal tijdens de zomervakantie wil ik leuk rondlopen op La Palma. Hoog tijd om wat leuke dingen in te slaan.

_20150514_210807

♥ Deze shirtjes! De witte en het laatste mooie kleur groen blauwe shirtje zijn van H&M. Helemaal hip dat gehaakte. Ze waren slechts 9,99!
De middelste is een luchtige top van Vögle en koste slechts 12,99.

DSC_0080
Het eerste fel roze broekje is van H&M en de andere twee van Primark.

Wishlist

Deze zomer zijn er natuurlijk ook een aantal items die leuk zijn om te hebben deze zomer. Ik zette ze op een rijtje.

PicMonkey Collage

1. Hoe leuk zijn deze drijvende flamingo drinkhouders. Zo drijft jouw drankje gewoon met je mee in het zwembad!

2. Computeren in de zon is bijna niet te doen. Maar hoe lekker is het in het zonnetje te zitten en lekker te laptoppen.
Daarvoor is deze uitvinding super handig! De zogenaamde Compushade zorgt ervoor dat het zonlicht je beeldscherm niet kan raken.
Je kunt zoiets ook erg simpel zelf maken!
PicMonkey Collage2

 

3. En tot slot een budgettip. Deze leuke bekers houden beestjes uit je drankje deze zomer. Deze leuke exemplaren zijn voor maar 1,25 te koop bij Big Bazaar in verschillende leuke kleurtjes. Ik heb er zelf al een aangeschaft!

 

12 thoughts to “Zomerse shoplog & wishlist”

  1. Het rechter topje zag ik ook hangen bij H&M. Leuk model met dat gehaakte idd. Maar alleen de kleuren die ze hadden staan mij niet mooi. Je ben er lekker klaar voor iig. Ik heb deze zomer verder geen topjes en korte broeken nodig. Vorig jaar nog allerlei nieuwe gekocht 😉
    Morgen nog 5 weken dan gaan we al! Zin in!

  2. Ohhh handig dat laptop ding! Ik tweete laatst nog wat ze er iets op moest uitvinden dat je gewoon buiten lekker met je laptop kan zitten. Bestaat dat dus al! Je shirtjes zijn ook leuk! Vooral de middelste is lekker vrolijk ^^

  3. Die compushade ziet er gek uit zeg. Met mijn laptop kan ik prima in het zonnetje zitten en alles nog zien. Maar aan de andere kant.. als ik in de zon zit, vind ik het het lekkerst om mijn ogen weg te doen en lekker weg te dromen. Leuke shortjes trouwens!

  4. Volgens mij kun je zo’n laptopding prima zelf maken van stevig karton toch?
    Die bekers heb ik ook gehaald, heb alleen in 1 deksel niet zo’n dopje… Stom!!!

  5. Pas geleden zag ik een foto van twee studenten op een balkon en die hadden hun laptop in een kartonnen doos gezet. Zelfde effect als die compushade. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *