Wij zijn verhuisd

Gekkenwerk was het eigenlijk. 

Slechts 1 week de tijd hebben om van niets iets te maken. En dan nog te verhuizen en ondertussen nog even je eigen woning over te dragen. Maar het is gelukt! 

Inmiddels wonen wij een week in ons nieuwe huis. Met tuin en vaatwasser, droger en nieuwe bank 🙂 (die bank en droger komen dinsdag haha)

Heerlijk die luxe en dat gemak. Het is genieten in dit huis, een heerlijk licht zonnig hoekhuis. En die tuin!! 

Wat is het fijn niet meer al die trappen naar ons drie hoog appartement op te hoeven sjouwen met die kleine en tassen en alles.

De katten waren best snel gewend al is het nu moeilijk ze binnen te houden. Ze willen naar buiten! Ze moeten nog even wachten.

Gelukkig zijn het binnenkatten. 

Ik vond het wel wonderbaarlijk dat de kat waar ik het het minst van verwacht had het snelst was gewend. Die oude tante Phoebe. 

De eerste avond bleef onze kleine man wijzen naar alles, gelukkig is ook hij snel gewend.

Ik heb weinig tijd. De dagen vliegen voorbij met al het klussen. Veel kwam op mij neer want al tijdens de verhuizing ging mijn man lelijk door zijn rug. Maar ik wilde jullie toch een update geven.

We zijn super blij met ons gezellige huisje wat steeds leuker wordt.

En zeg nou zelf deze Indian summer dagen zijn toch heerlijk,  helemaal met tuin en het bos om de hoek 🙂

4 thoughts to “Wij zijn verhuisd”

  1. Wauw dat is echt heftig in een week tijd dat voor elkaar te krijgen, bloed zweet en tranen. Gelukt. Wat een vooruitgang en geweldig een tuin en zo een mooie omgeving. Heel veel voorspoed en geluk gewenst voor jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *