What’s update

Een week zonder nieuwe blogposts. Soms weet je gewoon even niets meer te zeggen. Niet omdat er niets te vertellen valt, maar meer omdat je de dingen eerst een plekje moet geven.Het waren onwijs hectische weken. Een nieuwe baan beginnen in de drukste tijd van het jaar is al zwaar, maar door omstandigheden op het werk moest ik mij al heel snel alleen redden. Dat kost veel energie.
Voor een ‘normaal’ iemand hakt zoiets er al behoorlijk in, maar mijn hoofd draait sowieso al overuren van zichzelf.
Dus ik moest alle zeilen bij zetten om alles in goede banen te leiden en te voorkomen dat ik compleet overprikkeld zou raken. Druk watertrappelend heb ik mijn hoofd boven water kunnen houden, al was dat erg vermoeiend.
Desondanks vind ik het werk erg leuk en heb ik aardige collega’s. De komende tijd hoef ik niet meer veel meer uren te draaien dus dat geeft even de benodigde rust om alles op een rijtje te zetten in mijn hoofd en een nieuwe dagroutine eigen te maken.

Er kan een hoop veranderen in 1 week.
Waar ik op dinsdag een super leuke verjaardag heb gehad, zo verdrietig was de zaterdag.
Zaterdagavond kreeg ik te horen dat mijn opa op 90 jarige leeftijd is overleden.
Leven en dood samen in 1 week.
Hij heeft gelukkig geen pijn gehad, had geen ernstige ziekte en heeft een lang leven gehad.
In 1924 is hij geboren. Heeft de wereld gigantisch zien veranderen, moet je je eens voorstellen!
Desondanks zijn wij allen erg verdrietig over het onverwachte nieuws. En het voelt soms onwerkelijk, om even later weer wel een keihard besef te zijn.
Daarom brand ik een kaarsje. Ook op mijn blog.

 

26 gedachten over “What’s update

 1. Gecondoleerd, meis. Hij mag dan 90 geworden zijn, jij moet een stukje leven loslaten. Een stukje van jouw leven. Een onderdeel van jouw leven en dat heeft tijd nodig. Inderdaad, wat heeft hij de wereld zien veranderen. Niet voor te stellen. Ik zal vandaag ook een kaarsje branden voor jou en voor je opa.

 2. Gecondoleerd. Sterkte voor jou en de rest van de familie met dit verlies. Ik kan me goed voorstellen dat je hoofd dan, ik combinatie met de rest, even niet naar bloggen staat. Geef inderdaad alles eerst maar even een plekje en dan zien we je vanzelf weer terug komen.

 3. Jeetje, wat heftig… Gecondoleerd. Mooie leeftijd, maar het komt toch altijd onverwacht.
  Mijn opa is deze week ook opgenomen in het ziekenhuis en geopereerd, toch altijd heel zorgelijk omdat hij al zo ziekelijk is.
  Kan me voorstellen dat je hoofd even niet naar bloggen stond. Het is dan ook geen verplichting. We zien de verhaaltjes uiteindelijk wel weer verschijnen…
  Sterkte meis!

 4. Dan liggen blijdschap en verdriet opeens dicht bij elkaar. Gecondoleerd met het overlijden van je opa! Ook al heeft hij een mooie leeftijd behaald, het verdriet en gemis blijft hetzelfde. Sterkte!

 5. Sterkte met het verlies van je opa, Jennifer!
  Mijn moeder is geboren in 1921, ze heeft eveneens veel meegemaakt, meer dan wat wij ooit van haar kunnen vernemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *