What’s up(date)

6 maanden geleden ben ik bevallen. Zés maanden geleden! Cliche, time flies enz. Het is zo waar.
Benjamin is dus ook al 6 maanden oud, hoe het nu gaat met ons allemaal lees je in deze blog!
Wat is die kleine groot geworden zeg, maandag gaan wij naar het consultatiebureau, maar deze mama heeft zelf de rolmaat er even bijgepakt en hij meet zo’n 70 centimeter. Gewicht zal ook zeker wel dik in de 7 kilo zijn.
Het is zo’n heerlijk ventje, hij pakt iedereen in met zijn mooie grote bruine ogen.

Hij eet goed en zodra het bordje in zicht komt gaat hij haast grommen, leunt naar voren en opent de mond vast.
Zo grappig om te zien. Mango, avocado, pompoen met rijst, courgette, banaan, appel, bosvruchten en wortel zijn groot favoriet. Hij heeft al heel wat geproefd.
Hij stond trouwens laatst met zijn foto in het Algemeen Dagblad. Ze zochten foto’s van etende kindjes. Nou ik had wel een leuke!


Ook het babbelen begint steeds serieuzere vormen aan te nemen. En de nieuwe geluidjes ook!
Het begon met mondscheten maken (gelukkig nog niet tijdens het eten), ging over in subtiel blazen en is inmiddels geëvalueerd naar keihard gillen. Mijn goed wat doet dat pijn aan je trommelvliezen.

Laatst zat hij uit zijn fles te drinken, stopt met drinken, kijkt mij heel serieus aan en zegt iets op heel serieuze toon waarna hij weer verder ging drinken.. Ja ik hou ook van jou kleine man.

Het omrollen is nog niet helemaal onder de knie maar gaat steeds beter. Zo leuk om te zien. Al kan het hem frustreren als het niet lukt.

En in bad gaan is een groot spetterfestijn. Er blijft geen water meer in zitten en papa en mama zijn nog doorweekter dan Benjamin.

Okal zo leuk hij luistert al goed naar zijn naam.

Wat een ontwikkelingen he, en dan ben je slechts 6 maanden oud. Wonderlijk!

Ikzelf ben lichamelijk nog steeds niet de oude en hoewel je dat ook misschien wel nooit meer helemaal wordt kan het toch echt nog beter. Dus door met de fysio. Al moet ik echt consequenter zijn met oefeningen doen.
Vind het ook nog steeds moeilijk tijd voor mezelf vrij te maken. Ik kijk vlogjes en zit het liefste even niks te doen als ik tijd vrij heb. Maar wil zo graag meer bloggen en doen. Hopelijk komt dat ritme er weer.

We zijn ons trouwens ook aan het oriënteren op een vakantie. Wat te doen met zijn drietjes. Toch naar een Grieks eiland vliegen, in de auto naar Frankrijk? Of lekker naar Texel bijvoorbeeld. Luxeprolemen.
Of geen van dit allen en proberen onze flat te verkopen en een eensgezinswoning kopen? Keuzes!

3 thoughts to “What’s up(date)”

  1. Van harte gefeliciteerd met Benjamins halve jaar, ja time flies, het gaat zo snel, mijn babynichtje wordt alweer 1 op 6 maart, pfffffffffff het is nog als gisteren dat ik op bezoek ging en haar voor het eerst zag en nu start zij aan haar eenkennige periode, we liggen helemaal dubbel van het lachen als ze mij nu ziet, hahaha 😉

    En dat laatste, oeh, spannend, ik heb geen verstand van de huizenmarkt qua verkoop en verkopen maar misschien een verstandige keuze om te doen, voor je het weet groei je uit de flat, i do know 😉 Verder, let op jezelf!

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *