What’s update?

Man o man wat heb ik veel gewerkt afgelopen twee weken. De spaarzame tijd die ik vrij was heb ik besteed aan Orange is the new black, de bioscoop en gewoon lekker lui op de bank met een leuk boek. Er staan nog mooie La Palma vakantieblogs op stapel, maar tot die tijd gewoon even een teken van leven in deze what’s update?

Jurassic World

Van de week zijn wij naar Jurassic World geweest in de bios. Ik las op internet al dat hij evengoed, zo niet beter is dan het eerste deel (en sowieso beter dan alle vervolgen, maar daar heb ik er geen van gekeken).
Het is best een lange film, meer dan twee uur, maar wij hebben ons geen minuut verveeld. Wat een heerlijke film! Spannend, goede acteurs, een echte popcornwegvreetmovie.
Leuk ook dat er veel eerbetoon aan de eerste movie in zit. Leuke verwijzingen in zowel het verhaal als de muziek.

IMG_20150621_130247

Leesvoer

Ik ben begonnen aan het boek Chateau fatale van wijnboer/schrijver/professioneel levensslurper Ilja Gort.
Al eerster verslond ik alle Slurp delen over het dagelijks leven op zijn wijnchateau in Frankrijk, maar hij brengt ook romans uit en Chateau fatale is er zo een. Een heus eerbetoon aan Quinten Tarantino. Dezelfde gruwelijke spanning. Met hier en daar een knipoog.
Het boek leest lekker weg en is leuk en spannend om te lezen.

DSC_0319

Z´n gangetje

Verder gaat alles z´n gangetje. Mijn ouders zitten op dit moment in de zon op het schitterende Lanzarote. Ik heb ook weer heimwee naar de Canarische eilanden. Oh wat was La Palma mooi. Mocht je de eerdere reisverslagen nog niet gelezen hebben klik dan even op het Reizen kopje bovenaan de pagina.
Ik hoop dat wij hier snel ook elke dag zon en lekkere temperaturen krijgen. Ik zit nu gewoon met een trui aan. Dan maar in huis gezellig maken..

IMG_20150623_113627

DSC_0318

 

 

5 gedachten over “What’s update?

  1. Leuke update. Vandaag is M. naar Jurassic world geweest met zijn oom. Erg gaaf zei hij. Van kleins af aan heeft hij al wat met de films.. Voor hem dus echt super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *