Wereldkaart voor kinderen

Aan de muur van onze woonkamer prijkt een mooie wereldkaart, eentje met een ouderwetse look. Hartstikke leuk en hip, maar wat minder leuk voor op de kinderkamer. Dat wereldkaarten ook voor kinderen leuk kunnen zijn ontdekte ik op de site van Wereldkaarten en ik mocht nog een bestelling voor jullie reviewen ook.

Naast wereldkaarten voor kinderen vind je op de website Wereldkaarten.nl ook mooie wereldkaarten voor de rest van het huis (inclusief wereldkaartenbehang) maar ook hippe stadskaarten en binnenkort schoolplaten in alle soorten en maten. Ook onwijs gaaf.

Ik koos voor de kaart: ons dierenrijk baby op 60 x 40 canvas. Je kunt ook kiezen voor een afdruk op hout, aluminium, plexiglas of poster, in 11 verschillende formaten.

Het bestellen gaat makkelijk en snel. Je kiest de kaart die je wilt hebben, vervolgens kies je de materiaalsoort en het formaat. Daarna heb je de mogelijkheid extra’s mee te bestellen als ophangsystemen of prikvlaggetjes voor op de wereldkaart.
Je vult je gegevens in en binnen 5 werkdagen wordt je bestelling verzonden.

Ik plaatste de bestelling op donderdag en op zaterdag belde de DHL bezorger al aan met het pakket! Zo snel had ik het niet verwacht dus dat was een hele leuke verrassing.


De canvas was netjes ingepakt in bubbeltjesplastic (yes! nog meer uitpakplezier, zijn jullie daar ook gek op?) en alles was dan ook heel aangekomen.De kwaliteit is goed, het is een stevig canvas en de print ziet er haarscherp uit, met levendige kleuren. Er zit een handig ophangsysteem bij.

De wereldkaart is ook goedgekeurd door de kleine man himself. Hij kijkt lachend naar alles wat er te zien is op de kaart, de tekenstijl en kleuren spreken hem zeker aan.
Hij is weer een mooi item op zijn kamer rijker.

Ik ben ook tevreden over de bestelling met supersnelle service dus ik kan jullie Wereldkaarten.nl met een gerust hart aanbevelen, zeker als je een wereldkaart zoekt die unieker is dan een standaard kaart. Of zoals die van mij voor op de kinderkamer!
De prijzen zijn zeer uiteenlopend dus voor elk budget is er wel iets te vinden.

 

 

 

3 gedachten over “Wereldkaart voor kinderen

  1. Dat ziet er gaaf uit, overigens was ik in Loods 5 van de week, en ik weet, zover is hij nog niet, maar daar kwam ik zo’n gaaf dekbed overtrek tegen, ook de wereldkaart dus! 😉 Het staat op mijn blog.

    X

  2. In mijn leven is de wereldkaart verschillende keren veranderd.

    Ook mijn kijk op de wereld is nog steeds aan het veranderen.

    Toch houd ik van kaarten, atlassen en wereld globes.

    Vriendelijke groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *