Weekendplannen: Rocken en races

De herfst is pas net begonnen of ik heb al een verkoudheid opgelopen. Kuch, snotter..
Helemaal geen zin an (wie wel?) Gelukkig is het bijna weekend en hopelijk is de grootste algehele misère dan voorbij, want er staan leuke dingen op het programma!

Blancpain GT sprint series finaleraces

Zaterdag ga ik namelijk met man, broertje en paps richting het circuit van Zandvoort.
Wij gaan daar kijken naar de finaleraces van de Blancpain GT sprint series! Nu hoor ik jullie denken wieznmoeder?!
Nou gewoon een verzameling hele dikke auto’s die rondjes gaan rijden.
Denk aan de Lamborghini R-EX, Mercedes-Benz SLS AMG GT3, BMW Z4 GT3, Ferrari 458 Italia, Audi R8 LMS Ultra en de snelle Bentley Continental GT3. (Voor de kenners!)
Supervet! Ik ben nog nooit naar een circuit geweest dus dat wordt vast gaaf en een soort van gezinsuitje is ook wel eens leuk, want dat doen we eigenlijk nooit.

Stereophonics & Lucas Hamming

Zondagavond gaat wij naar Paradisco voor het concert van Stereophonics.
Deze band uit Wales kennen jullie vast wel van het nummer Mister writer, Have a nice day en Maybe tomorrow.
Ze hebben al erg veel cd’s uitgebracht en ik ben sinds het begin al fan van hun muziek. Leuk detaill: mijn blognaam is afgeleid van een Stereophonics nummer!
Ze hebben mooie ingetogen liedjes maar kunnen ook wel een moppie rocken.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Lucas Hamming (o.a. bekend van de Wereld draait door). Ik kende hem nog helemaal niet dus ben eens wat gaan luisteren op Spotify. Doet mij een beetje aan Jet Rebel denken. Dus wel leuk! Gaan we hopelijk een gezellige avond aan beleven.
Genoeg voer voor de week in foto’s blog op maandag, want zoals iedere blogger weet:

A weekend well spent gives a week full of content! En zo is’t.

Wat zijn jullie weekend plannen?

6 gedachten over “Weekendplannen: Rocken en races

 1. Ik wens jou heel veel plezier toe dit weekend, niet zo mijn dingen, hahaha

  Dit weekend, vandaag komen mijn ouders terug uit Portugal, morgen nog een dagje rust denk ik, en zondag een family gathering in Ermelo bij mijn nicht en dan krijgen wij heel spannend nieuws te horen, dan hoor ik of ik nu een achterneefje of nichtje krijg, maar ja, kan dit nu wel zeggen, wie weet mag ik het daarna wel helemaal niet vertellen voor de wereld, hahaha Maar dat dus, en heb er zin in!

  X

 2. Veel plezier!!!
  Ik denk dat ik morgen even naar het Open Podium hier in het dorp ga. Verder heb ik ‘ontzettend hard relaxen’ op de planning staan.
  Volgende week staan er weer 6 werkdagen in de planning, dus kan het hard gebruiken.

 3. Gaaf dat je naar Stereophonics gaat. Die band ken ik zeker wel. Ik het clipje even afgespeeld. Wat een fijne muziek is dat toch ook. Alvast heel veel plezier toegewenst! Lekker rocken daar in dat mooie Paradiso!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *