Week van het landschap

Van 17 tot en met 25 oktober is het de week van het landschap.
Bijzondere gebieden die normaal gesproken niet toegankelijk zijn worden het decor van leuke en bijzondere activiteiten. Van moeras tot heide, van oer- tot loofbossen en van vogelgebieden tot historische plekken.Door heel Nederland vinden activiteiten plaats. Google eens het gebied van jouw keuze i.c.m. week van het landschap en ontdek zo wat er bij jou in de buurt georganiseerd wordt.

In mijn eigen provincie Flevoland bijvoorbeeld staan 13 activiteiten op het programma.
Bijvoorbeeld een historische wandeling om zo alles te weten te komen over het bijzondere verleden van Schokland, het Wilgenreservaat Lelystad in het donker ontdekken of je eigen landschap schilderen tijdens een doe-middag.

De week van het landschap valt samen met de nacht van de nacht op 24 oktober waarover ik al eerder een blog schreef.

Tijdens de week van het landschap kun je op een leuke manier het landschap bij jou in de buurt ontdekken en beleven!

 

One thought to “Week van het landschap”

  1. Oh ik heb geen laarzen, die pas ik ook niet vanuit de winkel, hahaha maar dat lijkt me gaaf, dat is ook hier best dichtbij met de fiets te doen voor mij, die moeraswandeling 😀 Ik ga toch eens even brainstormen, en pampushout ja dat is maar 5 minuten fietsen zo ongeveer en ik ben er…

    Mooi! Dank je wel voor deze tip!

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *