Uitjes tip: najaarsmarkten

Naast genieten van de kleurenpracht in het bos is het bezoeken van een najaarsmarkt en genieten van streekproducten ook een fijn herfstuitje.
En een mooie gelegenheid om unieke spulletjes te kopen om jouw huis herfstsproof te maken.
Helemaal een leuk dagje uit is om die mooie boswandeling te combineren met een leuke streekmarkt en waar kan dat beter dan op de Veluwe!

De tijd van warme truien en pompoenen is aangebroken en deze maand zijn er diverse najaarsmarkten, ook in een bosrijke omgeving!
Ik zet mijn favorieten voor jullie op een rij.

Oude ambachten en streekmarkt in Nationaal Park Hoge Veluwe

Zou jij ook wel een mooi hertengewei in huis willen, of echte warme wollen sloffen? Kom dan naar deze oude ambachten en streekmarkt op een wel heel bijzondere locatie. namelijk in het Nationaal Park Hoge Veluwe!
Je kunt op de markt terecht voor eerlijke, gezonde streekproducten. Koop honing bij de lokale imker. Of probeer eens een Veluwse vruchtenwijn.
Naast heerlijk eten en drinken is er muziek en zijn er kraampjes met diverse streekproducten zoals wol en producten van hout. Ook is er een demonstratie wolspinnen en worden er hertengeweien verkocht.

Wanneer:
25 oktober, 25 november en 27 december van 10:00 tot 17:00 uur
Waar: 
Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Houtkampweg 9
6731 AW Otterloo

Najaarsmarkt Nunspeet

Deze najaarsmarkt staat bij ons op het programma komende zaterdag. En het wordt heerlijk weer! Op deze markt vind je allerlei producten om je huis in najaarssferen te brengen. Hier zullen de pompoenen en wollen sloffen niet ontbreken. Uiteraard gaat de fotocamera mee 😉

Wanneer:
18 oktober van 10:00 tot 17:00
Waar:
Marktplein Nunspeet
8071 GJ Nunspeet

Streekmarkt Elburg

Elburg heeft een heel mooi (en fotogeniek!) historisch centrum. Een perfect decor om in de herfststemming te komen met een bezoek aan een gezellige streekmarkt. Ondernemers met hart voor mooie, pure en eerlijke producten.

Wanneer:
18 oktober van 10:00 tot 17:00
Waar:
Vesting Elburg
Beekstraat
8081 EA Elburg

9 gedachten over “Uitjes tip: najaarsmarkten

  1. Wat een leuke tips. Meestal hoor ik achteraf dat er van die leuke najaarsmarkten waren, nu bijtijds. Thanx en inderdaad het wordt mooi najaarsweer.

  2. Leuk! Helaas allemaal wat ver weg voor ons, gelukkig hebben we pas nog de herfstmarkt hier in het dorp gehad. En die was echt super leuk! Wel gaaf trouwens dat ze een markt bij de veluwe doen!

  3. Leuke tips! Vooral die in ELburg trekt me wel aan omdat ik ooit een keer in het centrum ben geweest en het toen inderdaad erg mooi vond… Het is alleen jammer dat het niet op zondag is, dat is voor ons wat makkelijker of ik moet mams al gek kunnen krijgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *