Flavourites live 2014

Tegenwoordig zijn er zoveel leuke webshops te vinden. Met interieur of doe-het-zelf producten en alles om je huis op een prachtig Pinterest plaatje te laten lijken.
Alleen bestellen op het internet heeft 1 nadeel, je kunt het niet eerst zelf in het echt bekijken, vasthouden en voelen. Laatstaan dat je weet bij wie je koopt. Dat moest anders besloten de dames van Flavourites en zo ontstond een heus jaarlijks live webshop event!

DSCF6426

Highlights

Er viel ontzettend veel leuks te ontdekken in de stoere fabriekshal waar dit event gehouden werd. Elke deelnemer heeft een eigen soort kamertje beschikbaar als winkel.
Allen waren zo leuk en creatief ingericht, je kijkt je ogen uit!
Dat ook de gunfactor erg belangrijk is als het gaat om live webshoppen hadden de verkopers goed begrepen, leuke actie’s, aardige mensen en iedereen had de wil om er een leuke dag van te maken.

DSCF6432

Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Er is een gedeelte van de hal ingericht als foodcourt en als je meer trek hebt in een goddelijke worteltaart, witte chocolade cheesecake of wat bananenbrood met een kop thee of koffie dan moet je bij de roze caravan zijn. Bij de dames van Theetante’s.

Een foto verslag

Ik heb veel foto’s geschoten deze dag! En hoewel ik blogs vol zou kunnen schrijven over alle leuke webshops op het gebied van papierwaren, creabea, design, interieur en grafisch ontwerp wil ik er maar een paar uitlichten. Het is veel leuker het zelf live te gaan ontdekken!

Flavourites live is nog te bezoeken tot zondag 23 november in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Kaarten koop je voor 12,50 aan de deur.

DSCF6420

Stand: 155 www.zoedt.nl
Basic, eigenzinnig en met lef
, zo omschrijven de goedlachse dames van Zoedt hun posters en kaarten met pakkende teksten. Ook hebben ze een leuke collectie van canvasdoeken, muurstickers en kussens met teksten. Bijzonder leuk zijn ook de houten kaarten en tekstblokjes.

DSCF6470

stand: 171 www.twentysomethin.nl
Voor mooie papierwaren, vrolijke feestartikelen, stylish posters, inpakmaterialen en handige DIY artikelen ben je bij Twenty Somethin’ aan het juiste (web)adres.

DSCF6422

Stand 176: www.stylingandco.com
Bij Styling & Co draait alles om Skandinavische lifestyle producten. In hun concept store zie je de laatste trends terug.
Zachte pastel kleuren, hout, draadmanden, koper, maar ze hebben ook kleding te koop.

DSCF6404
DSCF6405

Het was bijzonder om bij stand 22 een laser printer aan het werk te zien! Je kunt er gave geprinte telefoonhoesjes, ringen of armbandjes kopen.

DSCF6413

Op de beurs is een handlezeres aanwezig. Voor tien euro krijg je een consult van tien minuten. Ik heb voor het eerst mijn hand laten lezen en was bijzonder onder de indruk van wat handlezeres Joyce van Nispen over mij wist te vertellen. Tot in detaill wist ze mijn karakter te beschrijven en dat alleen aan de hand van de lijnen in mijn hand.

DIY

Er valt ook veel zelf te doen op Flavourites live. Zo zijn er gedurende het hele weekend diverse workshops en kun je bij bepaalde stands je zelfgemaakte product mee naar huis nemen. Druk bijvoorbeeld je eigen poster bij Grafisch werkcentrum Amsterdam, of laat je creativiteit de vrije loop met de workshops leerbewerken of druk je eigen tas.

Meer foto’s

Bekijk hier mijn complete sfeerverslag.

Tip: neem een kijkje op de website van Flavourites hier vind je gigantisch veel leuke en betrouwbare webshops in alle categorieën!

DSCF6486
DSCF6473
DSCF6462
DSCF6453
DSCF6435
DSCF6433
DSCF6416
DSCF6408
DSCF6407

 

14 gedachten over “Flavourites live 2014

  1. Ik kom er net vandaan én het was zo tof! Wat een mooie dingen hemel zeg! Ik wist haast niet waar ik moest kijken want alles wat mooi en wilde ik mee naar huis nemen. Zeker weten volgend jaar weer 🙂

  2. Dat ziet er super leuk uit! Heb al verschillende foto’s via instagram voorbij zien komen, van andere die er waren. Als het wat dichterbij was geweest zou ik denk ik wel even een kijken wezen nemen.

  3. Hoop dat er in de buurt van Nijmegen ook is zoiets gedaan word en anders hoop ik dat deze volgend jaar weer is want dan wil ik zeker gaan! Je foto’s doen me overtuigen dat ik iets gemist heb 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *