Spirit of winter paleis het Loo Apeldoorn

Wij hebben een super leuke zondag achter de rug :)! Wij gingen namelijk op uitndiging naar de Spirit of Winter fair bij paleis het Loo in Apeldoorn. Deze vond plaats van 19 tot en met 22 november. Als er iets is wat wij leuk vinden, dan is het wel gezellig rondstruinen tussen allerlei standjes met de leukste en gezelligste interieur/tuinitems, lekkere hapjes en drankjes en mooie andere producten!
Vandaag vertel ik jullie meer over hoe we deze lifestylefair vonden en welke andere beurzen op ons to-do/verlanglijstje staan!

DSCF6570

Spirit of Winter luidt traditiegetrouw ‘the most wonderful time of the year‘ in. Maar liefst honderdvijftig deelnemers presenteren de mooiste, lekkerste en warmste seizoenproducten in Apeldoorn, in de voortuin van Paleis Het Loo.
Proeven, proeven en nog eens proeven. De lekkerste producten, vers en puur. Maar ook kijken, kijken en kijken. Ook je ogen worden verwend.
Kijk mee met onze sfeerimpressie!

DSCF6568

DSCF6591
DSCF6592
DSCF6574
DSCF6594
DSCF6589
DSCF6576
DSCF6542
DSCF6546
DSCF6534
DSCF6527
DSCF6510
DSCF6503
DSCF6595
Schilderes Karina van Atelier Karina schilderde de mooiste portretten, bijzonder vond ik de schilderingen op steigerhout.

DSCF6506
DSCF6508

Bij Steigerprint.nl kun je foto’s laten afdrukken op steigerhout.Dit gaf een erg mooi effect! Ik kende deze techniek nog niet. Je kunt op hun website je eigen foto uploaden en aanpassen hoe jij wilt. Lijkt mij een leuk idee om onze trouwfoto te laten afdrukken op steigerhout!

DSCF6513

Qua eten mochten we niet klagen, er was overal genoeg te proeven en de zalige geuren maakten hongerig. Ons oog viel op de kraam van Prince Pie met lekker uitziende Engelse pie’s. Er waren verschillende bijzondere smaken te koop, Bobotti, Ratatouille, Veluws wild en spinazie/fetta. Wij probeerden de wildpie. Het was erg lekker en dat kon ook niet anders Leon van de Poll is finalist van de Smaak van NL en het zou zomaar kunnen dat zijn taartjes het lekkerste product van Nederlandse bodem zouden kunnen worden!

DSCF6563

DSCF6586

Bij de toegangsprijs van de winterfair zat ook toegang tot het paleis en de tuinen van het Loo inbegrepen. Wij hadden nog niet eerder een paleis bezocht en dit was leuk om te combineren met het rondstruinen langs de kraampjes. Nog meer pracht en praal!

DSCF6642
DSCF6658
DSCF6664

We kregen veel zin in de feestdagen en om ons huisje nog sfeervoller aan te kleden. We namen een lekkere Grieks smeersel met vers brood mee naar huis en droomden thuis verder weg bij de winterse gezelligheid.

Spirit of Winter was een heel geslaagde beurs en we vonden het super om er heen te gaan! We hebben alvast zin in Spirit of Winter 2015!
Binnenkort vinden er nog meer leuke lifestyle/deco beurzen plaats die wij zeker ook willen bezoeken:

Winterfairs zijn super sfeervol en je kunt er veel leuke inspiratie opdoen! Een ideaal (namid)dagje weg!
Ga jij wel eens naar een beurs? Welke soort? 

 

14 gedachten over “Spirit of winter paleis het Loo Apeldoorn

 1. Leuke blog met mooie foto’s. Ik ben er ook geweest en heb zelf ook een korte blog geschreven over deze fair.

  Ik vind de toegangsprijs wel duur, wij hadden gelukkig vrijkaarten, maar anders waren we als gezin 50 euro kwijt geweest alleen om binnen te komen als bezoeker.
  Ik vond het aanbod wel mooi, maar ook erg duur/luxe, dus m.i. is dit vooral een fair voor mensen met een goed gevulde portemonnee.

  Ik heb ook staan kijken bij de hartige taartjes. Heb nu spijt dat ik er niet eentje meegenomen heb. Leek me erg lekker…..

 2. Ik ga niet zo vaak naar beurzen, heel veel wordt er niet georganiseerd. Ik ging altijd graag naa de Lentebeurs, maar helaas bestaat die niet meer.
  ‘Jouw’ beurs ziet er erg leuk uit. Heerlijk om een beetje in al die kraampjes te kunnen snuffelen…

 3. Dit was zeker iets voor ons geweest, alleen qua afstand wordt het dan ietsjes lastiger, maar goed… Vorig jaar waren we toevallig in de buurt en hebben toen het paleis bezocht en waren er best wel van onder de indruk, wat een pracht en praal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *