Tip: What’s new on Netflix

Nog leuke Netflix tips nodig omdat je zo’n beetje alles al bekeken hebt? Deze site geeft een handig overzicht van alle nieuwe toevoegingen op Netflix!
Je kunt het per land bekijken. Ik vind dit zo´n superhandige site dat ik hem graag even wil delen.

De site heet http://whatsnewonnetflix.com. Het overzicht wordt meerdere malen per dag geupdate als er nieuwe films, series en docu´s aan Netflix toegevoegd zijn. Hartstikke handig en leuk om door te bladeren om zo op ideeën te komen om te gaan kijken.

10 gedachten over “Tip: What’s new on Netflix

  1. Ik heb een maand gratis Netflix gehad, maar vond het eigenlijk nog best tegenvallen! Lijkt me wel een handige site trouwens, hoef je niet steeds te kijken of je favo serie nou al uit is 🙂

  2. Ik vind het juist leuk om zo nu en dan lekker te maaien door alle balken van Netflix heen en te zien wat erbij is gekomen of niet, of dat ik nog iets zie wat ik eerder wel zag maar nog geen interesse bij had en zo door, hahaha

    Wie weet ga ik het nog eens gebruiken 😀

    X

  3. Netflix? Huh? Wat is dat?! Haha nu echt helemaal geen tijd meer voor.. Gisteren geprobeerd een aflevering van Prison Break te kijken maar Flynn vroeg toch om meer aandacht.

  4. Bij ons nog geen netflix, misschien maar goed ook, want dan zou ik te veel tv-kijken, ook al overweeg ik het soms, mss voor de winter 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *