Timelaps 5 mei storm

Hebben jullie een leuke bevrijdingsdag gehad? Wij wilden naar het festival gaan maar terwijl wij stonden te wachten om toegelaten te worden op het festivalterrein werd omgeroepen dat het helemaal afgelast werd. Zo jammer, ik had erg graag Rootsriders tribute to Bob Marley en vooral Kensington willen zien.

In de middag hebben wij niet stil gezeten maar een timelaps filmpje gemaakt van de storm die we noodgedwongen moesten binnen moesten uitzitten.

Mooie gelegenheid onze actioncam timelaps mogelijkheid eens te testen. Ik stelde de interval in op 5 seconden en maakte het filmpje op 16 fps (frames per second) met Windows Live movie maker.

11 gedachten over “Timelaps 5 mei storm

  1. Ik had graag Chef Special willen zien maar toen ik zag wat er aan zat te komen.. Nee dank je! Wij zijn gewoon lekker thuis gebleven. En het filmpje is echt cool geworden! Is ook mooi om te doen bij een bewolkte en zonnige dag, van zons opgang tot ondergang!

  2. Wat jammer dat het helemaal afgelast werd bij jullie! Het filmpje had ik stiekem gisteren ook al gezien en is echt super gaaf geworden! Hier viel de storm/regen uiteindelijk best wel mee eigenlijk..

  3. Dit soort filmpjes vind ik altijd leuk om te zien. Eerder zag ik online een filmpje van een stad die langzaam donkerder wordt en de lampen overal aangaan. Is ook een leuk moment.

  4. Ik moest werken, maar vriendlief zou gaan, hij was wel heel teleurgesteld indd, vooral omdat Almere de enige was waar het afgelast werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *