Tag: blogestafette

Enige tijd geleden heeft Judith van www.judithinchina.com het blogestafettestokje aan mij doorgegeven.
De bedoeling van deze tag is dat ik vijf dingen met jullie deel die je altijd wilde weten van mij, maar nooit durfde te vragen. Ik moet ook drie nieuwe bloggers uitdagen zichzelf ook bloot te geven.

Text-Divider
Het ontvangen van deze tag is meteen een leuke gelegenheid de blog van Judith even in het zonnetje te zetten.
Judith woont en werkt in Wuhan, de hoofdstad van de provincie Hubei in centraal China.
Al sinds 2012 woont zij in China en op haar blog JudithinChina schrijft zij over wat er in China zoal voorbij komt aan opvallende gebeurtenissen, culturele verschillen, veranderingen zo snel dat de Chinezen er zelf duizelig van worden, maatschappelijke problemen en andere interessante zaken.

Vijf dingen die je altijd wilde weten maar nooit durfde te vragen

1. Ik heb vaak enorme foodcravings en geef daar vaak nog aan toe ook. Als ik iets zie op bijvoorbeeld tv of als ik iemand over iets lekkers hoor praten dan krijg ik daar onwijze trek in. En ik geef er vaak aan toe dat dan ook te gaan halen. Oeps!

2. Ik heb een gigantisch scheef neustussenschot. Je ziet het zelf vanonder mijn neus. Het ene neusgat is klein en het andere groot. Er kan aan de ene kant nog niet eens een vinger in. Vooral ’s nachts krijg ik geen lucht en zit de ene kant potdicht. Daardoor slaap ik vaak slecht.

3. Er zijn veel onwijs flauwe en daardoor wellicht als slecht beschouwde films die ik te leuk vind. Ik heb alle Austin Powers films op dvd en al tig keren gezien. Speed was altijd mijn lievelingsfilm en ik ben nog steeds op zoek naar een dvd van Kindergarten cop met Arnie Schwarzenegger. Ook zou ik wel de Bassie en Adriaan dvd box willen kopen. Nostalgisch!

4. Ik geef mensen en zelfs dieren altijd de meest debiele bijnamen. En mijn omgeving neemt dit altijd over. Zo luistert mijn poes Phoebe serieus ook naar haar bijnaampjes Phoebekontie, Pheebs, Pieper en Piebie en kijken vrienden niet gek op als ik het in een gesprek heb over sproetenkopje, meneer, mavertje of themba als ik refereer naar kennissen, collega’s of oud klasgenoten.

5. De ADHD-er in mij komt tot uiting in gekke dansjes, stuiteren op de muziek van Mister Polska, niet niks kunnen doen waardoor mijn man zuchtend weer van de ene naar de andere bestemming wordt gesleept (ook op zijn zuurverdiende vakantie…) Tv kijken kun je beter ook zonder mij doen, als je niet steeds onderbroken wilt worden door moi dan tenminste. Ja soms heb ik wel te doen met de mensen om mij heen… Gelukkig is het samenzijn met mij nooit saai 😉

Dit zijn zomaar wat gekke feitjes over mij. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie nu echt over mij zouden willen weten? Laat het weten in de comments!

Ik geef de tag door aan Serena, Marion en Anita.

11 thoughts to “Tag: blogestafette”

  1. Dat van die DVD’s is echt heel erg herkenbaar; mijn DVD-kast puilt uit met films (inclusief Kindergarten Cop 😉 ) die anderen niet eens willen kijken als ze bij mij film komen kijken omdat ze té slecht zijn in hun ogen terwijl ik ze schitterend vind…

  2. Leuk om weer wat meer van je te weten te komen! Dat van die bijnamen geven doe ik hoor! Wel zo gemakkelijk als je met zijn tweetjes ergens bent en op die manier het hebt over mensen in je buurt, weten ze tenminste niet dat het over hun gaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *