Serie tip: The last man on earth

The last man on earth is een post/apocalyptische komedie van de hand van Will Forte.
Hij is bekend van Saturday night live en 30 Rock.
Hij bedacht niet alleen het verhaal maar speelt ook de hoofdrol van Phill Miller.

Phil Miller leeft in het jaar 2022. Alle mensen op aarde zijn overleden door een geheimzinnig virus. Phill, een doorsnee burger, reist na deze wereldramp met zijn camper door Noord-Amerika. Hij is opzoek naar andere overlevenden. Maar zijn zoektocht heeft nog geen resultaten opgeleverd.

Phil is eenzaam, maar ontdekt ook de positieve kanten van zijn tragedie. Als enige man op aarde heeft hij alle vrijheid. Hij hoeft zich nergens voor te schamen en kan alles ‘kopen’ zonder te hoeven betalen.

Zo kan hij gratis winkelen in een supermarkt, exclusieve kunstobjecten meenemen uit een museum, gaan wonen waar hij wil en midden op het speelveld van een American Football club gaan zingen. Maar hij doet meer rare dingen waar ik erg om heb moeten lachen.

Maar hij blijft zoeken naar andere overlevenden van het virus. Zo hoopt hij een vrouw te vinden…

The last man on earth seizoen 1 bestaat uit 13 afleveringen, inmiddels is bekend dat er ook een deel 2 van deze leuke serie komt!

 

6 gedachten over “Serie tip: The last man on earth

  1. Oh dat lijkt mij best een leuke serie volgens mij! Ik volg er al een miljoen, dus ik ga hem op mijn lijstje zetten voor een later moment! 🙂 Vraag me nu wel af waar al die mensen (lijken..) dan zijn gebleven? 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *