Rexxor Bluetooth

In de auto muziek luisteren doen wij via Spotify. Onze autoradio heeft helaas geen Bluetooth dus het is altijd klooien met een kabeltje in de aux ingang van de autoradio. Tot ik een handige Bluetooth ontvanger op de kop tikte. Die je gewoon in de aux ingang kunt pluggen.

Deze is van Rexxor en is te koop bij Kijkshop voor 14,99 (aanbieding!). De Bluetooth ontvanger heeft een 3,5 mm jack plug en is dus zo in de aux ingang te steken. Een druk op de knop en even pairen met je telefoon Bluetooth en daarna lekker draadloos muziek luisteren.
Geen gedoe meer met kabeltjes, hartstikke handig. En goed geluid.

DSC_0093

In de verpakking zit ook nog een micro usb-usb kabel om het apparaatje op te laden. Eenmaal opgeladen kun je zo’n 6 uur muziek streamen.

Je kunt er ook je telefoon mee beantwoorden want er zit een microfoon in, wederom met prima geluid. Zo heb je voor weinig geld ook nog eens de mogelijkheid om simpel draadloos te bellen in de auto.

DSC_0092

4 gedachten over “Rexxor Bluetooth

  1. Zo fijn om je eigen muziek en podcasts af te kunnen spelen in de auto. Ik ben nog steeds erg blij met mijn apparaatje.
    Maar dit is wel een koopje!

  2. Ik gebruik zelf een extern boxje in de auto om naar Spotify te luisteren via m’n mobiel en dat werkt op zich ook prima. Maar dit klinkt ook handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *