Pssssssst….

Sorry dat het de afgelopen weken zo rustig was op Nicetobeout.nl
Gelukkig hebben jullie mij niet massaal verlaten.
Het had echter een leuke en verdomd goede reden. Ik voelde me behoorlijk futloos, doodmoe, narig, had vage pijntjes, rare buien en zat mezelf behoorlijk in de weg. De reden…….?

Ik ben zwanger

Vandaag precies 12 weken. De afgelopen dagen stonden in het teken van inlichten, van vrienden, familie en werk.
De reacties waren zo ontzettend leuk en hartverwarmend. En op mijn werk kreeg ik vervolgens ook nog eens een vast contract aangeboden. Ik was de hele dag in de wolken.

Afgelopen week hadden wij de termijnecho en controle afspraak. Dat was erg bijzonder. Op de echo zie je nu een echt klein mensje. De beeb was druk aan het bewegen en voerde een echt showtje op. Wij waren op slag verliefd.
Ik snap nu echt die andere ouders in spé die dat zelfde beweren. Vol trots showden wij het echo fotootje en filmpje aan vrienden en familie.

Ik kocht mijn eerste zwangerschapsjeans, want mijn gewone broeken zitten strak, hoewel de buitenwereld het volgens mij nog niet echt kan zien.
Ook haalden wij een eerste babybox op van Babydump en heb ik wat boeken en tijdschriften aangeschaft.
Hopelijk ga ik mij deze komende periode wat beter voelen en nog meer genieten.

20 gedachten over “Pssssssst….

  1. Haha jeeeeej ik dacht het al toen ik 12 weken op je Twitter zag 😛 wat leuk!!! Gefeliciteerd 😀 Haha en ja, erg he. Als het er eenmaal uit is kun je er niet meer over ophouden :””D

  2. Ik zag het al op Instragram. Super joh, gefeliciteerd! Hopelijk ga je je snel wat beter voelen, zodat je echt kunt genieten van je zwangerschap!

  3. Eindelijk mag je het bekend maken. Nu ervan genieten. Het is fantastisch nieuws. Dat kindje gaat maar boffen met zulke lieve ouders.

  4. En ook hier zag ik het al op instagram, nou goed, kom maar op met al die blogs over jouw zwangerschap, hahahaha mijn nicht zit in haar laatste trimester, dus ook erg spannend nu, jaaaaaaaaa En Dina natuurlijk, Tessa en nu jij!!!!

    Van harte gefeliciteerd en als je wilt, wil ik voor jou ook een babycape haken 😉

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *