Party like it’s my birthday

Vandaag precies 31 jaar geleden, windkracht 10 aldus mijn moeder. Net zulk prutweer als vandaag dus. Om 2 minuten voor tien ’s avonds ben ik geboren.
Afgelopen zaterdag vierde ik al een feest, maar vandaag ben ik ook weer verwend. Door mijn man die deed alsof hij naar zijn werk ging, waardoor ik best teleurgesteld was want ik was wel vrij. En die door mijn beteuterde gezichtje het niet over zijn hart kon verkrijgen om het leugentje nog langer vol te houden en dus maar toegaf ook een vrije dag te hebben. Waarna hij een bosje bloemen en verse croissantjes ging halen.

IMG-20150113-WA0001

Van hem kreeg ik leuke cadeau’s, een lekkere geurkaars, iets voor onder de douche (yep nog een Nivea bodylotion voor onder de douche, voorlopig kan ik voort!) een leuke grote kaart, een grumpy cat kalender (hilarisch), een leuke tijdschriftenbox en brievenbakje voor op het bureau!

kalender

Daarna stelde hij nog voor iets leuks te gaan doen en aangezien het van dat prutweer was zijn wij gaan zwemmen bij Center parcs in het subtropische zwemparadijs.
Je bent nooit te oud om van de glijbaan te roetsjen toch? Of te dobberen in het golfslagbad.
Ben met de jaren wel wat meer een bange poeperd geworden want de glijbaan waar je van 11 meter hoogte op van die banden moet is mij te eng. 1 keer geprobeerd maar toen draaide ik achterstevoren en gleed ik op die manier naar beneden. Vond ik niet zo grappig…

We lunchten zo lekker toepasselijk een zout frietje en een hamburger met onze rimpelvingertjes en klepten gezellig bij. Het was lekker rustig in het zwembad dus dat was fijn!

verrassing

’s Avonds werd ik nogmaals verrast door mijn ouders die op visite kwamen met een lekker appeltaartje en nog wat leuke cadeautjes.

Vanavond proosten wij nog eenmaal op deze geslaagde verjaardag!

28 gedachten over “Party like it’s my birthday

  1. Gefeliciteerd! Leuk dat je vriend ook een dagje vrij had genomen. Volgens mij zou de mijne daar echt niet aan denken. 😉 Klinkt als een fijne verjaardag.

  2. Nog een keer via deze weg gefeliciteerd! (Al is het natuurlijk een beetje te laat haha) Maar je verjaardag klinkt als een heerlijke dag! En je bent idd nooit te uit om van een glijbaan te gaan haha!

  3. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat lief dat je vriend een dagje vrij had genomen en de grumpy cat kalender ziet er ook zo leuk uit.

  4. ik blijf àltijd thuis als m’n vrouw verjaart!
    Want die dag komen al onze vrienden op bezoek, en kan het meestal ook wel een “latertje” worden… 😉
    Je bent wéér verwend, jennifer!

  5. Wat een gezellig dagje was het! Nog gefeliciteerd hoor! Leuk dat je man tóch een vrije dag had ook! Heerlijk om te gaan zwemmen. En leuke kadootjes kreeg je. Wat is dat laatste? Snack Markers?

  6. Van harte gefeliciteerd, Jennifer! En om in de feeststemming te blijven: ik heb je genomineerd voor een leuke tag. (Maar misschien had je ‘m al ingevuld?) Maak er nog een fijne dag van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *