Paarse heide op de Fransche kamp

De heide is weer paars en hoewel ik de Posbank ( check hier de blog van toen wij er waren!) de meest overweldigende heidepracht vind hebben kun je voor ons gezien wat dichter bij huis gelukkig ook genieten van de hei.

Op een mooie zaterdagmiddag gingen wij aan de wandel bij Fransche kamp nabij Hilversum. Het Spanderswoud en het Gooisch natuurreservaat zijn aangrenzende natuurgebieden die ons wel bekend zijn. Bij Fransche kamp waren wij echter nog nooit geweest.

Het is meer een soort klein park met stukken heide ingeklemd tussen de grotere natuurgebieden. Als je een hond hebt kun je hier goed wandelen, zo bleek wel uit de vele viervoeters met baasjes.

Het was een fijne ochtend en de korte spontane wandel hebben wij onderbroken voor boterhammen met pindakaas voor de kleine op een bankje. 

Het lijkt erop dat hij net zo van wandelen houdt als zijn ouders. Hopelijk blijft dit zo 😉

3 gedachten over “Paarse heide op de Fransche kamp

  1. Natuurlijk blijft dat zo, zolang jullie hier mee doorgaan, wat je aangeboden krijgt, is vaak een liefde voor het leven, met goede en mooie herinneringen 😉

    Hier dito, wat fietsen betreft bijv. Wandelen met de hele familie, hahaha Maar ook toeren met de auto deden wij graag vroeger, en dat heb ik ook nog steeds!

    Net zoals, onderweg niet ergens wat drinken of eten, want thuis is lekkerder en goedkoper, whahahaha 😉

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *