Over wanneer ik mijzelf echt een sukkel voel

Oké over dit onderwerp wil ik het graag met jullie hebben. Dat het een leuk onderwerp is bleek al uit de reacties op Instagram n.a.v. een berichtje van mij. Over van die momenten dat je jezelf nogal een sukkel voelt.

 • Jezelf een mail sturen en dan iets later bij het pingeltje van je telefoon gaan kijken wie er mailt…
 • Ergens heen lopen en vervolgens vergeten zijn wat je aan het doen bent…
 • Jezelf bellen als je je telefoon kwijt bent en hem dan vinden en denken hey een gemist belletje…
 • Bij DigiD de sms code aanvragen en als de telefoon dan pingelt denken huh wie smst mij nu weer?

Wanneer voel jij jezelf een sukkel?

9 gedachten over “Over wanneer ik mijzelf echt een sukkel voel

 1. Haha, ik heb ooit tegen een wildvreemde een heel verhaal afgestoken in de winkel omdat ik dacht dat ze mijn moeder was. Achteraf leek ze er niet eens op, what was I thinking… Toen voelde ik me een behoorlijke sukkel.

 2. Haha!! Geweldig!! Ik voel mij afentoe echt een sukkel als ik ergens mee bezig ben en dan ineens denk oh moet ook nog even iets anders doen en dat ik dat ga doen i.p.v. afmaken waarmee ik al bezig was 😛

 3. hahaha och, punt 2 ja, komt hier heel vaak voor, of gaan zitten bij de laptop maar de batterij lader hangt nog in de woonkamer of slaapkamer, terwijl je wel denkt… alvast even pakken, hahaha Koffie willen halen en dan bij de laptop gaan zitten en denken, waar is mijn koffie, mijn bril kwijt zijn die op 4 plekken kan liggen dan…

  Boodschappen doen voor 2 dingen, met hele andere zaken thuis komen en wat je echt nodig had alsnog vergeten zijn, zo vaak! 😉

  X

  1. Nog eentje, die ik weer wist toen ik ermee bezig was, als je net al je vloeren hebt gedaan, dan even pauze neemt of klaar bent, kopt thee of koffie en je knoeit meteen weer op je net schone vloer, grrrrrrrr hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *