Ontslag nemen en de vrijheid tegemoet

Stel jij zou niets liever willen doen dan schrijven en je man is gek van fotografie.
Maar jullie zijn bang daar nooit een carriere in te zullen krijgen want jullie zijn te druk met het gewone dagelijks leven.
Tot je hoort van een tiny house. Een superklein huisje op wielen wat je achter je auto kunt hangen. Doei baan, doei hypotheek, hallo vrijheid, hallo dromen! Je koppelt je huisje aan en vertrekt…

Dit is wat Guillaume en Jenna samen met hun schattige hond dan ook deden. Ze bouwden een mini huisje op wielen en maakten plannen om een jaar lang Noord Amerika te doorkruisen.
Zodoende zouden ze bouwen aan een portfolio. Hij met de fotografie en zij met schrijven.

tiny-house-giant-journey-mobile-home-jenna-guillame-1

Ultieme vrijheid, geweldig. Er blijken heel wat meer gelijkgestemden te zijn met deze levensstijl en tiny houses die ze onderweg tegenkwamen. Van kleine yurts, boomhutten, bootjes en ga zo maar door.
Het kleine huisje waarmee ze reisden hebben ze helemaal zelf gebouwd en op hun website geven ze vele tips mocht je dit ook willen doen. Lijkt mij geweldig!

Klik op de links in dit artikel als je meer wilt zien en lezen en bekijk ook zeker de Instagram en blog van Guillaume en Jenna !

tiny-house-giant-journey-mobile-home-jenna-guillame-3

tiny-house-giant-journey-mobile-home-jenna-guillame-5

tiny-house-giant-journey-mobile-home-jenna-guillame-7

tiny-house-giant-journey-mobile-home-jenna-guillame-13

tiny-house-giant-journey-mobile-home-jenna-guillame-18

17 thoughts to “Ontslag nemen en de vrijheid tegemoet”

  1. Man en ik fantaseren regelmatig over oostenrijk, en daar werken en leven. Maar inderdaad echt die knoop doorhakken is toch echt andere koek. Mooi artikel dit, ik ga eens rondklikken….

  2. Dat is echt ultieme vrijheid! Ik heb het laatst al eens op tv gezien, volgens mij was het op discovery of national geographic. Wat hebben ze er ook een mooi huisje van gemaakt!

  3. wauw!! Dat ziet er echt geweldig uit!! Misschien moet ik die reis maar in m’n eentje doen. Mijn vriend zou helemaal gek worden, haha! Nee wauw lijkt me echt geweldig 😀

  4. Wat tof dat ze dit gedaan hebben! Ik vind het huisje er zo op de foto’s ook erg mooi uitzien en dan zowel van de binnen- als buitenkant.

  5. Wat ontzéttend leuk zo’n huisje. Kan ook met een caravan natuurlijk, maar dit is leuker!
    Mooie oplossing om op die manier beide aan een portfolio te werken 🙂

  6. Tiny houses doet me altijd enorm dromen om met weinig geld toe te komen. Wij zijn ook naar het buitenland verhuisd en werk vinden is niet evident. Gelukkig kunnen we gratis wonen.

  7. Er circuleert ook ergens een filmpje op internet waarop te zien is hoe ze dit huis gebouwd hebben. Ik vind het lef hebben dat zij deze stap zetten, en ben er wel jaloers op dat ik het aan dergelijke durf ontbeer.

  8. Het is lef hebben, het is durven en als ik de mogelijkheid had, zou ik het zo doen, alleen dan gewoon om te reizen, niet om iets specifieks mee te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *