Onthulling! Jongen of meisje?

Wat een spannende dag was donderdag 25 februari 2016.
Op deze dag lieten wij een geslachtsbepalende echo maken van de baby om te kijken of hij/zij er zin in had het geslacht te onthullen aan twee bloednieuwsgierige ouders en een oma.
De voorspellingen van onze omgeving waren divers, uiteindelijk dachten nét iets meer mensen dat het een meisje zou worden. Mijn voorgevoel zei al vanaf dag 1 dat ik een jongetje zou krijgen.
Had ik gelijk?
418_418_its-a-boy-goed

Wij krijgen een jongetje!! Mijn voorgevoel klopte! Ik had serieus heel raar op mijn neus gekeken als ze hadden verteld dat het een meisje zou worden. Ook leuk hoor, daar niet van maar ik was er zó van overtuigd.
Ik zie mijzelf ook wel als een jongensmama. En ik vind het erg leuk naar leuke stoere jongenskleding te zoeken.

Inmiddels ben ik bijna 17 weken zwanger. Bijna op de helft. Wauw de tijd vliegt echt.
Ik heb een klein rond buikje welke nu echt wel al een beetje op begint te vallen, alles normale broeken zitten veel te strak en ik ben begonnen met de buik iedere avond braaf in te smeren. Misschien nutteloos maar het is wel fijn.
En helpt tegen jeuk overigens want dat is een gek zwangerschapskwaaltje.

Ik ben nog steeds snel moe, soms nog wat misselijk, heb een super reukvermogen, soms rugpijn, bandenpijn (auw!) en ben snel buiten adem. Tot zo ver de zwangerschapskwaaltjes.
Mijn haar groeit lekker snel en ik krijg een volle bos. Dat is leuk! Ook heb ik overdag ietsje meer energie, ook fijn.
Al verschilt dit wel van dag tot dag. Ik lig iedere avond wel ongezellig vroeg in bed. Maja ik moet mijn rust echt gewoon pakken.
En als ik honger heb (vaak) moet ik ook gewoon zo snel mogelijk iets eten!
Ik eet braaf twee stuks fruit per dag en probeer zo vaak mogelijk groenten te eten. Ben dan ook nog niet veel aangekomen, dus dat is fijn. Wat er aan komt moet er ook weer af tenslotte.

Ik hoop dat ik goed bezig ben en dat onze kleine knul lekker in zijn warme badje rond dobbert.
Inmiddels zijn de eerste aankoopjes al gedaan. Onder andere gesponsord door oma.Zeeman heeft erg leuke babykleertjes ben ik achtergekomen.

DSC_0766

Manlief en ik zijn al wezen rondneuzen in babywinkels om ons globaal te oriënteren op al wat aangeschaft dient te worden. Man je ziet door de bomen het bos niet meer :S
Lijkt mij nog een hele klus, maar langzaam maar zeker komen we er vast. Eerst de toekomstige babykamer maar eens uitmesten……

12 thoughts to “Onthulling! Jongen of meisje?”

  1. Goh had ik het zomaar in 1x goed? hahaha geweldig, van harte gefeliciteerd en dat had ik ook hoor, toen ik zelf zwanger was, wist ik ook vanaf dag 1 dat het een meisje was, en in 1992, waren echo’s nog anders dan nu, het werd wel gevraagd maar ze lag verkeerd dus kon het niet gezien worden en na de 25 weken kreeg ik geen echo meer, dat is nu wel anders…

    X

  2. Aww wat leuk!! En gefeliciteerd, bijzonder hoe je het altijd al hebt gevoeld 🙂 En nu kunnen jullie inderdaad ook gericht shoppen. Geniet ervan!

  3. Joepieeee een jongen! 😀 En wat gaat de tijd snel, je bent al bijna op de helft!
    Lastig hè, bedenken en inventariseren wat je écht nodig hebt? Ik heb alles maar een beetje op gevoel gedaan, als er straks nog iets ontbreekt, koop ik het dan wel. 😛

  4. Wat leuk! Gefeliciteerd 🙂
    Hopelijk ben je snel van de misselijkheid af, want dat lijkt me wel erg naar. Mijn zus had dat ook bij haar 2e… en dat sterke ruikvermogen herken ik ook van haar, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *