Nieuwe afleveringen van mijn favo series

Yes, het nieuwe televisie seizoen is weer begonnen en dat betekent nieuwe afleveringen van mijn favoriete series.
Wij zijn hier in huis van het type kijkenallesdoormekaar. Wat wil zeggen dat wij meerdere series tegelijk volgen. Op dit moment volgen wij vijf verschillende series.
Misschien ken je ze ook wel, misschien breng ik je op leuke ideeën. Ook deel ik een tip om gemakkelijk op de hoogte te blijven van jouw favo series!

Last man on earth

Deze leuke serie is onlangs aan seizoen twee begonnen. Het gaat over Phill, de laatst overgebleven man op aarde.
Hij gaat op zoek naar andere mensen, misschien zit er zelfs een leuke vrouw voor hem bij?
Als je alleen over bent gebleven op aarde kies je natuurlijk het mooiste huis uit om in te wonen. Het witte huis bijvoorbeeld. Als vervoersmiddel kies je een gave tank en als hobby badder je in zwembaden gevuld met drank en steek je dingen in de fik.
Phill Tandy Miller is echter een flinke pechvogel en dat levert een erg geestige serie op!

Fear the walking dead

Fear the walking dead speelt zich af voor de grote virusuitbraak van de serie The Walking dead.
Deze serie is los van The Walking dead te volgen. Het is spannend omdat de mensen helemaal niet weten wat ze van het virus kunnen verwachten en net zo min weten hoe ze de zombies moeten verslaan.
Er spelen goede acteurs in en het is wel spannend. Leuke afwisseling op The Walking dead. Er is net 1 seizoen uitgezonden en ik ben benieuwd hoe het verder gaat want uiteindelijk krijg je hetzelfde verhaal als in The Walking dead maar dan met andere acteurs natuurlijk…

The Walking dead

Onlangs is zelfs mijn vader verslaafd geraakt aan deze serie. Of moet ik zeggen besmet?!
Wij zijn inmiddels bij seizoen 6 welke nu wordt uitgezonden maar ik moet zeggen dat we weleens een dipje hebben gehad en twijfelden of we nog wel door wilden kijken. Het werd erg eentonig. Maar aan het eind van elke aflevering hadden ze ons toch weer zo ver dat we benieuwd waren hoe het verder zou gaan en keken wij toch weer een episode.
En ik wil gewoon wel eens weten of ze ooit ergens in veiligheid zullen zijn en of het virus de wereld uit geholpen kan worden. Is het eigenlijk wel een wereldwijd virus of zijn alleen de States getroffen?
Ik heb deze week aflevering 1 van seizoen 6 bekeken en vond die eerlijk gezegd een beetje verwarrend, nou misschien toch maar aflevering 2 ook kijken dan…

Leuk weetje: wisten jullie dat de Acteur die de hoofdrol speelt van de de stoere Rick Grimes speelt in het echt een zwaar Brittish accent heeft. Dat terwijl hij in de serie spreekt met een enorm plat Southern American accent.
Knap gedaan! Het is erg raar om hem te zien en horen spreken met zijn eigen stem.

Suits

Toen ik las waar deze serie over gaat: advocaten, dacht ik dat dit misschien wel eens een saaie serie zou kunnen zijn.
(Afgezien van mannen in pak, die zijn wel leuk om naar te kijken 🙂 )
Maar dat is allesbehalve waar. Er zit veel humor in, goede acteurs en een verhaallijn die dan weer spannend, dan weer zielig en dan zelfs romantisch is.
Wij zijn inmiddels Litt up!

Homeland

Wat een goede serie is dit toch! Al vanaf aflevering 1 waren wij verslaafd. Inmiddels zit de serie in het 5e seizoen en is er een hoop veranderd in de verhaallijn. Desondanks ben ik erg benieuwd naar dit nieuwe seizoen en de spannende avonturen van CIA agente Carrie Mathison.

Ook leuk om te kijken

We moeten helaas nog even geduld hebben voor nieuwe afleveringen van andere favoriete series van ons als Wayward Pines (over een afgesloten stadje waar bijzondere dingen gebeuren), Better Call Saul (over advocaat Saul Goodman bekend uit Breaking Bad) en de komische met Emmy’s genomineerde serie The Unbreakable Kimmy Schmidt.

Mijnserie.nl

Een handige site om jouw favoriete series te volgen is www.mijnserie.nl Mijn profiel vind je hier. Hier kun je een profiel aanmaken (hoeft niet om serie info te lezen) om zo makkelijk in 1 overzicht de leukste series te volgen en updates te krijgen over wanneer er nieuwe afleveringen te zien zijn. Je kunt de series en karakters een cijfer geven, krijgt aanbevelingen gebaseerd op jouw voorkeuren en kunt in contact komen met andere fans. Leuke handige site!

Kijken jullie veel series? Wat zijn jouw favorieten. Heb je nog tips die hier niet tussen staan?
Ik ben benieuwd!

5 thoughts to “Nieuwe afleveringen van mijn favo series”

  1. Walking Dead, ik lees iedereen daarover, ken die serie helemaal niet en trekt mij eerlijk gezegd ook totaal niet, hahaha maar dat zeg ik wel vaker 😉

    Suits, Litt Up, hahahahaha ja hij is goed, die acteur gewoon Louis! Echt briljant die rol en hoe hij het speelt! Hebben ze perfect gecast! Ik vind hem stiekem ook de leukste van allemaal in suits, zonder hem was ik wel afgehaakt denk ik, en ja… heb soms ook medelijden met hem, lol…

    Ik heb op netflix The Empresses of the palace gezien, erg mooie serie, is maar 1 serie van, en is Chinees.. dus ondertiteling rquired, maar wat was die mooi! Die heb ik in een weekendje zitten kijken alweer een maand geleden? en sinds die tijd heb ik geen netflix meer aan gehad, maar Homeland staat wel in mijn lijst als wil ik nog kijken 😉
    x

  2. The Walking Dead is nog steeds niet klaar? Ik had er al genoeg van ergens rond seizoen 3 of zo.. Homeland vond ik geweldig tot Brody of hoe je zijn naam ook schrijft werd afgemaakt.. Seizoen 3 kon ik gewoon niet in komen. Zag laatst een trailer van het laatste seizoen denk ik? Zag er wel spannend uit. Misschien toch nog een kans geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *