Nieuw programma: BinnensteBuiten

KRO-NCRV is een leuk nieuw dagelijks tv programma rijker.
Het heet BinnensteBuiten en is iedere werkdag om 18:50 uur te zien op NPO2.
Er passeren leuke en bijzondere onderwerpen de revue op het gebied van wonen en interieur, voedsel bereiden en verzamelen en een boswachter neemt je als kijker iedere week mee in de Nederlandse natuur.

BinnensteBuiten afbeelding

De programma omschrijving volgens de website is als volgt:

BinnensteBuiten biedt een kijkje binnens- en buitenshuis waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende moestuin. Onderwerpen zijn onder meer: huizen gemaakt van boomstammen, een driekamerflat met 200 cactussen, bijenkassen op het dak, oesterzwammen kweken op koffiedik, een vissenasiel, een moestuin voor de hele buurt en schapen in een duingebied.

BinnensteBuiten heeft een keur aan experts. Zo gaat chefkok Alain Caron het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl zijn collega chefkoks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week een lekker, laagdrempelig, gezond en betaalbaar gerecht bereiden. Interieurstylist Eva van de Ven geeft advies en hulp binnenshuis en hovenier Martin Stuger tovert buiten een saai balkon om tot een groene oase. Boswachter Marieke Schatteleijn neemt de kijker wekelijks mee op een verrassende reis door de Nederlandse natuur.

Bekijk de gemiste uitzendingen via NPO gemist of ga gewoon zelf maandag eens kijken!

5 gedachten over “Nieuw programma: BinnensteBuiten

 1. Dat klinkt wel interessant, vooral dat huis met 300 cactussen, hahaha moet ik niet aan denken, als ik even tijd over heb ga ik alvast kijken en anders van de week een keertje gewoon op tv invallen 😉 Dank voor de tip!

  X

 2. Het programma bevalt me heel goed, vooral de uitstapjes in de natuur en de ‘optredens’ van Alain. Het is alleen jammer, dat bij het item ‘de bijzondere woning’ het altijd huizen betreft van zogenaamde kunstenaars en mensen, die ruim tot zeer ruim in de middelen zitten. Er is dus geen sprake van huizen van mensen, die met een klein budget zeer creatief zijn omgegaan. Jammer! maar ik blijf kijken

 3. Het is een heel leuk programma! Ben dol op tuinieren, gezond eten en alle andere onderwerpen zijn ook interessant.
  Het klopt, dat meestal de rijken en welgestelden hun huizen openstellen, maar ook dat vind ik prima.
  Ik kijk soms mijn ogen uit en vind sommige mensen heel slim in het energie-neutraal bouwen van hun huis.
  Met kastelen en landgoederen heb ik niet zoveel, het lijkt me een verschrikking om zoiets te erven, kopen, onderhouden, maar daar zullen de bewoners zelf heel anders over denken.
  Sommige recepten maak ik weleens na: Brugmans gehaktbrood bijv. Met de keuken van Sharon de Miranda heb ik niet zoveel. Hopelijk blijft het programma nog langere tijd bestaan.
  De tochten van M. Schatteleijn en die leuke vogelvrouw (waarom staat zij niet op de foto?) vind ik heel erg mooi om naar te kijken. De schoonheid en diversiteit van Nederland! Ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *