Nice to be out goes La Palma

La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan naast Afrika. Het onderscheidt zich van andere Canarische Eilanden als Tenerife en Gran Canaria door het ontbreken van massatoerisme. Sounds good!

Kaart La PalmaDit jaar gaan wij op vakantie naar dit Canarische eiland. La Palma kent enkel een bescheiden ecotoerisme en de toeristen die het eiland bezoeken (voornamelijk wandelaars) komen voor de prachtige natuur en de authentieke eilandcultuur. Dat klinkt als een vakantie voor ons!
Wij verblijven elf dagen in een kleine maar super knusse bungalow met privé zwembad in de leuke plaats Los Llanos de Aridane. Auto is meegehuurd.

Het grote aftellen kan beginnen en wat zal dit een mooie foto’s en vlogs opleveren voor deze blog. We hebben er mega veel zin in!

Voor nu verlekkeren wij ons aan deze schitterende kiekjes van dit ruige groene bijzondere eiland.

Plaza in Tazacorte

Les sommets jumeaux du Volcan Deseada vus du Bermajales  03.04.2011

Volcan Martin I

Bron foto’s

23 thoughts to “Nice to be out goes La Palma”

  1. Ooooooh jaloers! Wij waren er vorig jaar ook, echt een prachtig eiland! We deden ergens een wandelingetje en daar kon je midden in de bergen een biologisch én veganistische maaltijd eten. Als je tips wilt, laat maar weten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *