Nice to be out bestaat 1 jaar

In september 2014 ben ik in navolging van mijn andere blog (Suavemente) deze blog Nice to be out gestart.
Het hoofddoel van deze blog is mijn lezers te laten zien hoe mooi de natuur is. De natuur in ons eigen land in het bijzonder.
Er zijn tal van mooie plekjes om te gaan bezoeken en leuke activiteiten in de natuur te beleven.
Dat heb ik het afgelopen jaar dan ook veelvuldig gedaan. Om hier vervolgens mooie foto’s voor op deze blog bij te maken.

Ik word erg blij van jullie hartverwarmende reacties op mijn verhalen en foto’s en ik vind het leuk dat ik mensen kan inspireren er vaker op uit te trekken naar de schoonheid en rust van de natuur in Nederland.

De cijfertjes

Altijd leuk om eens te kijken naar de cijfers volgens Google analytics!

Er staan op dit moment van schrijven 231 blogs online met 2636 lezersreacties.
Nicetobeout.nl is 12.464 keer bezocht door 7.938 bezoekers.
Dat zijn over de 1000 natuurliefhebbende bezoekers per maand.
Zij gaven bij elkaar maarliefst 23.359 pagina’s weer en plaatsten 2.004 zoekopdrachten.

De meest gelezen blog op nicetobeout.nl is die over het leuke Erfgoed Bossem: (h)eerlijk eten en slapen.

Ik hoop nog veel meer mooie blogs te kunnen maken met mooie natuurfoto’s en verslag van unieke uitjes in eigen land. Ook hoop ik jullie als lezers te kunnen blijven verwonderen en inspireren en dat er maar veel  nieuwe lezers hun weg naar mijn blog weten te vinden.

 

14 thoughts to “Nice to be out bestaat 1 jaar”

  1. Gefeliciteerd ik moet nog even voor ik dit jaar weer vol heb van mijn eerste blog, die is pas in 2016, hahaha En ja ik vind het leuk en mooi eigen land, en verwonderen kun je je altijd hier, zoveel mooie plekjes en plaatsen te vinden zelfs dicht bij huis, alhoewel 😛 Flevoland mijn minst favoriet is, hahaha Maar that’s me 😉

    Laat maar komen al die mooie plekjes en plaatsen die jij ontdekt met je heerlijke verslagen erbij, ik geniet er zeer zeker van 😀
    X

  2. Gefeliciteerd, hopelijk ga je nog lang door zodat ik kan genieten van de prachtige foto’s die je maakt en de mooie en leuke verhalen daarbij.

  3. Gefeliciteerd met je jubileum!!!
    Ik moet eerlijk bekennen dat de ‘natuurblogs’ mij niet zo kunnen boeien. Des te leuker vind ik je donderdagblogs en weekoverzichtjes…

  4. Super leuk, gefeliciteerd! Ik volg je blog dan volgens mij al sinds het begin want volg je al weer een hele tijd, met heel veel plezier 🙂 Op naar de volgende blogjaren<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *