Mini shoplog Zeeman, Action en Primark

Ik ging vorige week een middagje shoppen met mijn moeder. We aten een lekker broodje en snuffelden wat bij Primark en Zeeman.
De buit is klein maar fijn! Een leuk kleedje, zomers shirtje en een hele toffe onderbroek.

DSC_0491

Dit kleedje/theedoek scoorde ik voor slechts 50 cent bij Zeeman in een uitverkoopbak. Ik vind hem zo leuk en helemaal in ons interieur passen. Momenteel ligt hij als kleedje op de eettafel. Ophangen aan de muur vind ik ook wel een leuk idee.

Het beeldje van de uil kocht mijn man bij Action, hij vond hem erg leuk en het staat ook leuk op onze houten boomschijf op tafel.

DSC_0494

Dit vrolijke shirtje kreeg ik van mijn moeder en komt van Primark, hij is licht roze van kleur al zie je dat op de foto niet zo goed.
Hij zit een beetje ielig en soms krimpt Primark kleding snel (andere shirtjes blijven wel mooi, verschilt echt per shirt daar..) en dus zou ik hem graag geruild hebben voor een maatje groter maar we zijn de bon kwijt. Ach voor 3 euro leuk zolang hij past.

DSC_0492DSC_0493

Hoe leuk is deze onderbroek hahaha. Ik kocht hem voor 2 euro bij Zeeman. Ze hebben meer onderbroeken in de categorie Funwear.

12 gedachten over “Mini shoplog Zeeman, Action en Primark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *