Mijn week in foto’s

Een week met dashboard hula meisjes, burlende herten, oude kaas kroketten, een hond met een gieter op zijn kop en stamppot! Nieuwsgierig geworden naar mijn week? Lees dan snel verder. 

eten

Kipsalon en oerhollandse boerenkool dat is wat wij deze week op het menu hadden staan. Ik ben gek op een bordje stamppot.
Komende week eten wij hutspot. Houden jullie ook zo van een lekkere stamppot?
Iedere weekenddag begint hier met een gezamenlijk ontbijt met verse kaiserbroodjes, een glas jus, een eitje en lekker beleg.

herfstfotos

Wat is het toch altijd bijzonder hoe de natuur haast ongemerkt veranderd en het parkje achter ons huis opeens is veranderd in een stukje herfstbos. Ik ben erg gevoelig voor herfstdipjes dus ik probeer genoeg daglicht te pakken en een vast ritme te houden. Gelukkig mogen we qua weer nog niet klagen!
Herfst levert wel mooie plaatjes op. Helemaal toen wij voor dag en dauw op waren gestaan om op burltocht te gaan in de Oostvaardersplassen. Benieuwd wat dit is?
Hier komt van de week een blog over online te staan.

hout

Ook herfstig is onze zelfgemaakte steigerhouten schouw. De combinatie RVS en hout vind ik verrassend mooi. Deze week kocht ik nog wat hout voor in de haard ter decoratie. De grote boomschijf vond ik in het bos. Doodzonde dat ze hier in de buurt flink aan het kappen zijn, maar zo heb ik wel deze prachtige schijf in mijn bezit gekregen. Lag zomaar voor het oprapen. Nu ligt hij te drogen en wacht ik tot alle kleine beestjes verhuisd zijn.

bijenkorf

Deze week brachten we een bezoekje aan Amstelveen. Ik vind dit een leuke en gezellige shopstad. Alle grote winkels zijn er te vinden, maar je vind er ook exclusieve designershops. En een Bijenkorf. Ik vind het altijd leuk om tussen de interieurspulletjes te neuzen. Je komt er de gekste dingen tegen, wat te denken van een dashboard hula meisje (bijna gekocht) en dit goudkleurige ‘kunstwerk.’ Hoe lelijk is dit?!?!?
Gelukkig waren er ook genoeg leuke dingen te koop, zoals de kaarsen uit 1 stuk en huisjes van cement.

patat

In Amstelveen zit een klein tentje genaamd Fresh Potato. Het is niet groter dan een toonbank van stoer steigerhout en een kleine zitplek.
Hier verkopen ze hele lekkere huisgemaakte friet en kroketten met Black Angus beef, kalfsvlees, oude kaas of garnalen!
Vandaag gingen wij voor een patatje saté en mayo, volgende keer wil ik dolgraag een oude kaaskroket proberen.

Dit was onze week in een notendop. Hoe was jullie week?
20 gedachten over “Mijn week in foto’s

  1. Wat een geluk dat je zo’n mooie boomschijf vond, ik houd altijd me ogen open maar ben er nog nooit eentje tegengekomen. Met dit hefstachtige weer krijg ik best wel weer zin in een lekkere stampot, maar eerst: dikke rijst in melk gekookt hmm ken je dat? Ook zo lekker..

  2. Heerlijk! En leuk om te lezen dat er veel herkenning is in de eerste helft van het blogje.. Ben ook gek op stampot, natuur, ontbijten op zondag & voel me ook altijd een btje minder in de herfst. Leuk om je zo een beetje te leren kennen!

  3. Leuk overzicht! En boerenkool heerlijk, dat hebben wij vorige week ook weer gegeten! Ik ben ook dol op de hollandse pot als vind ik hutspot niet lekker! En tof dat je zo’n boomschijf vond, wat ga je ermee doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *