Mijn week in foto’s XXL

Ik heb jullie een hoop bij te bloggen! Daarom een: mijn week in foto’s XXL oftewel, mijn afgelopen weken in foto’s.
Ga er maar even lekker voor zitten.

neko
Neko Atsume. Een spelletje waarbij je leuke speeltjes voor katten neerlegt en dan maar wacht tot ze komen. Als bedankje krijg je visjes waarmee je nog meer speeltjes kunt kopen en het spel kunt uitbreiden. Te simpel en daardoor oh zo verslavend. Iedereen is in de ban. Ik ook. Ik heb bijna genoeg gouden visjes om mijn speelruimte te kunnen uitbreiden en ik heb al twee speciale cadeautjes (memento’s) ontvangen van vaak bezoekende katjes.
Er is overigens op internet veel leuke Neko Atsume merchandise te koop. Hype!

guus
Guus is nu al de beschermengel van de baby, hij wil de hele dag bij mij liggen, liefst tegen mijn buik. Laatst begon hij opeens m’n buik te likken. Het is al een knuffelbeest, maar nu helemaal. Zou hij het merken?

zwanger

Zwangerschapsupdate! Wij verrasten een van de opa en oma’s in spe met deze cadeautjes. En vertelden het de afgelopen tijd aan alle vrienden en familie. De reacties waren hartverwarmend, zo speciaal!
Ik haalde de eerste blije dozen en cadeautjes op, werkte mijn 9 maanden dagboek flink bij, at een eerste haring en maakte buikfoto’s. Best al een buikje heb ik. Oja en ik kocht mijn eerste zwangerschapsjeans. Wat zit dat lekker zeg zouden we altijd moeten dragen.

zwanger2

Ook kocht ik wat leesvoer en kregen wij veel kaartjes met felicitaties die wij bij de beeb neerzetten.
Op mijn werk werd super leuk gereageerd op het nieuws en ik kreeg deze leuke romper van een collega.
Op mijn man zijn werk zijn ze ook erg blij en begaan met ons.
Ik werd lekgeprikt toen ik voor de controle 6 buisjes bloed moest laten aftappen, ik ben daar absoluut geen held in. Maar goed dat ik niet van tevoren wist dat het er zoveel zouden zijn.
Ook Phoebe houdt mij goed in de gaten deze tijd!

gezond

Ik eet zo gezond mogelijk al heb ik nog steeds geen trek. Ik at voor het eerst moerbeien en vind ze wel lekker, het smaakt naar honing.

natuur

Om wat energie te krijgen maakte ik een kort wandeltje door de Oostvaardersplassen hier om de hoek, prachtig gebied is dat toch. Heb er overigens al vaker over geblogd dus even zoeken hier op de blog als je meer plaatjes wilt zien!
Er was een dag de afgelopen weken dat het als lente aanvoelde. Phoebe en Guus genoten op het balkon en Guus speelde weer eens met de buurkat. Onze Clematis komt al weer uit!

bday

Tijdens deze weken hebben wij ook onze verjaardagen weer gevierd en we hebben leuke cadeautjes gehad.
De beeb ook al overigens. De kleur zegt trouwens niets over het geslacht want dat weten wij nog niet…
Wat denken jullie?

random

En ziehier nog wat random plaatjes van luie katten die eigenlijk dus niet op bed mogen (was ze even een tel kwijt en de slaapkamer deur stond open, krijg je dit…)
Ik keek de bruiloft (eindelijk!) van Teen mom sterren Catelynn en Tyler. Het leukste stel als je het mij vraagt, wat was het mooi en wat een prachtige geloften had Tyler. Aanrader even terug te kijken als je het nog niet gezien hebt en ook Teen mom fan bent 🙂
Ik kocht kaarten voor een Crosby Stills Nash & Young tribute. Geweldige band en wat doen ze het goed! Ken je Bertolf? Nou die zanger dus. Het is old skool muziek maar ik hou ervan. En aangezien dit zittend in een theater is en niet al te harde muziek denk ik dat ik er wel heen kan in maart. Samen met mijn ouders, gezellig! Nu al zin in.

Zo nu zijn jullie weer op de hoogte!! Ik heb op dit moment griep dus voel me beroerd en daarbij dus nog steeds niet fit van de zwangerschap. Dubbelop allemaal. Hoe waren jullie weken?

6 thoughts to “Mijn week in foto’s XXL”

 1. Wat heerlijk de oostvaardersplassen zo om de hoek!
  Ik ben er overigens van overtuigd dat katten doorhebben dat er iets is. Bij beide zwangerschappen waren de katten niet bij me weg te slaan haha. Heerlijk!

 2. Je kunt al goed zien dat je zwanger bent, leuk! En ik denk dat huisdieren zoiets wel aanvoelen dat er iets speciaals op komst is. Onze hond was ook erg beschermend naar mijn nichtjes toe, toen ze als baby bij mijn ouders in de box lagen.. als er dan visite kwam, ging hij er strak voorliggen en alles in de gaten houden 😉
  Hopelijk ben je snel weer opgeknapt van de griep en ook van die vervelende zwangerschapskwaaltjes!

  ps: ik ga voor een meisje 😉

 3. Wauw, jouw buik groeit snel, hahaha dan zou dit een jongetje moeten worden als je de bakerpraatjes moet geloven, zover, geen idee nog, ik durf niet meer te gokken of te raden, heb het telkens mis… hahahaha Het worden bijna allemaal meisjes en bij Dina zei ik een meisje, en dat wordt een jongen, dus uhm 😉

  En nu ben ik ook ziek, ben nu even op, maar ik denk dat ik zo weer plat ga, het is dat moest piesen, anders had ik nog op bed gelegen.

  X

 4. Je woont dan vlakbij mij.. Ik heb de Oostvaardersplassen ook om de hoek Ik was ook steeds ziek bij de tweede. Continu grieperig. Bij de eerste voelde ik mij veel beter!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *