Mijn week in foto’s: week 51

Deze week bestond uit makkelijk eten, veel werken, lieve poezels, een groot feest en kerstvoorbereidingen!

bannaanregen

Onze bananenplant heeft het even moeilijk gehad toen er wat vorst overheen ging. Deze plant hebben wij als mini stekje gekregen van een oom tijdens ons trouwen en het plantje die inmiddels behoorlijk goed gegroeid is heeft dus een emotionele waarde.
Bij navraag op een forum werden wij geadviseerd de bladeren te verwijderen en de stam in te korten. En ziehier: de kern groeit weer!! Daar zijn wij erg blij mee.

Ik ben trouwens deze week zeiknat geregend op de fiets, het was echt een triest gezicht toen ik thuiskwam. De regendruppels hingen aan mijn bril en mijn jas en broek waren drijfnat!
kerstHet echte mini kerstboompje groeit als kool! Dat had ik niet verwacht. Ik verzorg hem met liefde en veel water 🙂 Helaas is de leuke ‘baby it’s cold outside’ kerstbal die erin hing kapot gevallen. Lekker al dat glas over de vloer en de kattenpootjes :s

Dit leuke kerstboomkaarsje kocht ik bij Big bazaar. Ze hebben ook een uil en rendierkop variant, maar we stikken ondertussen van de rendiertjes in huis, dus het werd een boompje.

kerstpakketfeest
Mijn man kreeg zijn kerstpakket! Niet normaal zoveel eten (en vooral chocola) ze hadden zelfs ook nog lootjes trekken waar hij er nog eens een fles lekkere Chianti en een bbq schort plus tang won.

Mijn tante werd 65 en ging met pensioen, reden voor een groot feest daar in het zuiden des lands. Haar dochter en schoonzoon zitten in een band en die kwamen met zijn allen als verrassing een paar nummertjes spelen. Wat een feest!koopavondeten
Deze week heb ik meerdere koopavonden gewerkt en wat eet je dan? Lekker makkelijk voer van de snackbar, de volgende avond besloot ik op de gezondere toer te gaan en werd het deze lekkere Marokkaanse kip met couscous maaltijdsalade. Best lekker!
poezen

Kijk die mooie Phoebe nu eens prinsheerlijk liggen, is het geen plaatje? Dat kussen was eigenlijk bedoeld voor mijn moeie voetjes…

Eigenlijk mogen de katten niet op bed maar toen wij afgelopen zondag even lekker in bed bleven liggen met een filmpje op de laptop (Gone girl, aanrader!) mochten ze bij uitzondering er even lekker bij komen liggen. Het was een wonder dat het goed ging zo vlak naast elkaar, meestal wordt dat mot.

Dit was mijn weekoverzicht. Wat was het hoogtepunt van jullie week?

11 gedachten over “Mijn week in foto’s: week 51

  1. Regenpak. Echt, die dingen zijn lomp maar onderhand merk ik toch wel dat ze je een nat vies rot gevoel kunnen besparen haha. Leuk overzicht weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *