Mijn week in foto’s: week 49

Ik heb weer een dubbeldikke week in foto’s voor jullie. Een week waarin wij ons huis in kerstsferen brachten, een fijne wandeling maakten en naar The Hobbit battle of the five armies in de bioscoop gingen. Mijn man had lekker een weekje vrij dus genoeg leuke foto’s om te laten zien. Het was ook de week waarin ik eindelijk aan mijn nieuwe job begon.

boswandelingHet heeft de afgelopen week veel geregend, maar met een film op tv kwamen wij de dagen wel door. Of rommelen in huis, huishouden, klusjes dat soort dingen. Wij maakten ook weer een fijne wandeling bij landgoed Schaep en Burgh en Bantam in ’s Graveland.

Daar vonden wij mooie dennentakken aan een grote tak die tijdens de storm van de boom af was gewaaid. De dennenappels hingen er nog aan, een leuk winters gezicht.
Ik nam ze mee voor thuis, bond ze met lint bij elkaar en hing ze op ons balkon. Zo ziet het er toch wat gezelliger en groener uit allemaal!
frietvisitecuracaoIn Apeldoorn draaiden wij de snelweg op via de straat genaamd Curacao. Dit leverde dit leuke navigatieplaatje op. Helemaal met de regen op de achtergrond.
Ga naar Curacao? Yes please!

Een lekkere lunch moet kunnen als je een weekje vrij hebt toch? Ideaal ook om de satesaus op te maken! 😉

Ik liet visitekaartjes drukken voor mijn blog! Nu ik vaker er op uit trek om verslag te doen wordt mij steeds vaker gevraagd om een visitekaartje. Nu kan ik er een geven.
Ik heb ze zelf ontworpen in de stijl van mijn blog.

huiskerst
Dit leuke glazen potje kochten wij in Duitsland bij een heel leuk winkeltje genaamd Nanu-Nana.
Ze hebben ook een webshop, maar leveren helaas uitsluitend in Duitsland. Als je eens bij de buren bent moet je er zeker even gaan snuffelen. Of misschien ken je er wel iemand die jouw pakketje wel wil ontvangen en doorsturen.

Deze week hebben wij de kerstboom opgezet. Vorig jaar kochten wij voor het eerst een neppe boom. Ik heb er dit jaar eigenlijk al wel weer spijt van, dus kocht een echte mini spar. Dat een neppe boom niet uitvalt is overigens ook een leugen… Hij heeft tijdens het in elkaar zetten best wat kunststof naaldjes verloren.. Deze week zal ik een blog plaatsen met het eindresultaat van de boom en ons huis in kerstsferen.

Ik besefte mij opeens dat kerst toch best dichtbij komt, tijd voor kerstkaarten! Even kijken, hoe ging dat ook wel weer zo schrijven met een pen..
biosrozensloffenWij zijn grote Lord of the Rings fans en hebben dus ook alle Hobbit films in de bios gekeken afgelopen jaren. Dit jaar was het tijd voor het laatste deel. Veel wapengekletter en battles. Toen ’s avonds toevallig Lord of the Rings deel 3 op tv was zag ik de enorme vooruitgang in special effects. Wat een verschil, wauwie!

Ik was toe aan hele dikke warme sloffen met die chronisch koude (en blauwe!) tenen van mij. Het werden deze kittige exemplaren van Jysk. Ik zag ze toevallig bij de kassa want ik vergat het steeds…

Herinneren jullie je de mooie rozen nog die ik van manlief kreeg ter ere van mijn nieuwe baan? Ze begonnen aardig uit te lopen en dus maakte ik stekjes en heb deze geplant. Eens zien of dit aanslaat dan hebben we straks een eerste leg!

Wat was het hoogte punt van jullie week?

11 gedachten over “Mijn week in foto’s: week 49

 1. Wat een lekker weekje zo met die voorbereidingen voor kerst. Die sloffen zien er heerlijk uit! Ik hou van die kleur en die balletjes eraan zijn tof. Mijn hoogtepunt van deze week was absoluut de jade/hotstone massage. Mensen, wat heb ik genoten zeg!

 2. en viel dat eerste weekje in je nieuwe job mee, Jennifer?
  Wij hebben ook al jaren een nepboom, en die werd ook deze week weer van zolder gehaald en versierd door een ex-collega/vriendin van onze dochter.
  Mooi ontwerp, die kaartjes!
  Ik ben benieuwd of die rozen het zullen halen…

  Nog een fijne zondag!

 3. Leuk om zo’n foto overzicht te lezen. Stiekem heb al een glimp van je kerstboom kunnen zien via je instagram. Ziet er heel leuk uit. Ben benieuwd naar de rest van het huis.

 4. Wat knap dat het je is gelukt om die rozen te stekken. Ben benieuwd of het iets gaat worden!!!
  Ik wil ook met de auto naar Curaçao, dat zou zo veel makkelijker zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *