Mijn week in foto’s: week 48

Een week waarin ik helaas strontverkouden werd! Maar het was niet alleen maar kommer en kwel. Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s.

eten

Een week niet gegeten is een week niet geleefd.. Ofzoiets 😉
Deze week maakte ik zelf erwtensoep! Superlekker. Als secret ingredient twee schouderkarbonades meekoken en later in stukjes snijden voor door de soep. Dit en een rookworst natuurlijk. Smullen toch.
Wij hadden deze week mazzel. Wij kochten een pakje kaasbroodjes voor in de oven bij Lidl. Tot onze verrassing zaten er niet twee maar drie boodjes in de verpakking die normaal bestaat uit twee stuks! Dit soort productfoutjes vind ik leuk.
In het weekend genoten wij ’s avonds van een paar lekkere bakhapjes. Filmpje erbij, helemaal leuk.

telefooneyeem
Mijn man was echt toe aan een nieuwe telefoon. Met zijn oude telefoon kon hij zo goed als niks meer doen zonder het ding steeds opnieuw op te moeten starten omdat het touchscreen anders niet werkte. En das niet handig…
Het werd een super stoere Huawei Ascend P7. Europees smartphone van het jaar aldus de reclame. Wij schrokken even van het formaat tijdens het uitpakken van de stijlvolle doos. Hij ging van een kleine HTC opeens naar formaat koelkast, maar het wende snel. Ik ben in februari aan de beurt voor een nieuwe phone. Ik wil er in iedergeval een met een goede camera.

Over camera’s gesproken. Kennen jullie EyeEm al? Hier kun je meedoen aan leuke fotochallenges en een galerij maken met daarop je eigen foto’s die door mensen geliked kunnen worden. Anders dan op Instagram vind je hier veel echt fotogenieke plaatjes.
Het leuke is dat ze ook een market hebben, ik uploade enkele van mijn foto’s en een gedeelte is geselecteerd en op Getty images geplaatst waardoor ze dus echt gekocht kunnen worden! Gaaf he?! Nog een belangrijk detail: de fotorechten blijven van jezelf.
Bekijk hier mijn EyeEem.

ziek

En toen werd ik verkouden. Het begon met keelpijn en al snel volgde een vreselijk verstopte neus. Ik bleef het vreselijk koud houden en was erg moe. Nu snotter ik nog steeds na en voel mij niet fit dus er zit niets anders op dan uitzieken.
Manlief perste verse jus, ik dronk veel thee en keek Gooise vrouwen 1 omdat ik morgenavond naar de premiere van deel 2 ga tijdens ladiesnight in de bioscoop. Nu maar hopen dat ik mezelf fit genoeg voel om mee te gaan.

zondagmiddagWij bezochten de kerstmarkt van Intratuin en hoe leuk ik die normaal ook vind, dit jaar viel het tegen! Ik vond vooral dat het anders zo leuke kerstdorp waarbij ze altijd groots uitpakken dit jaar een raar allegaartje was. Jammer! Het leukst vond ik nog dit bord met ‘All you need is love and a cat.’ Die zou ik heel graag in huis hangen!

Ik ging naar de kapper, weer laagjes erin en een stukje eraf. Voelt weer lekker fris!

Deze week keken wij de film Fury met Brad Pitt. Bijzonder verhaal, is het echt gebeurd eigenlijk? Ik vond het wel een mooie film.
Deed mij ook meteen denken aan de serie Band of Brothers. Erg goede serie overigens.

 

Hoe was jullie week?

 

24 gedachten over “Mijn week in foto’s: week 48

 1. Wij vonden de film Fury ook erg goed. <3 voor de blond amsterdam beker word er altijd zo vrolijk van als ik het bij andere ook op foto's terug zie komen 🙂

 2. Dat bord van ‘All you need is love and a cat’ vind ik echt super! Al zou ik er liever eentje hebben met ‘All you need is love and a dog’ haha xD

 3. Erwtensoep… jak… dat is echt het enige wat ik er niet door kan krijgen! Jammer dat de kerstmarkt bij de Intratuin wat tegenviel, ik ga vaak ook even met mijn moeder daar naar toe maar weet dus al dat het kan tegenvallen… Volgens mij is dat verhaal van Fury niet echt gebeurd, maar ondanks dat vonden wij het ook een goede film.

 4. veel beterschap, Jennifer!
  Zo’n groot formaat smartphone lijkt me toch niet zo handig, ik heb een (wat oudere) Nokia 900 en vind die al groot genoeg!
  Die erwtensoep wil ik wel eens proeven… 😉

 5. Ai, ziek geweest, dat is minder, maar de week zag er al bij al nog goed uit hoor. En erwtensoep, heb ik een paar keer gegeten toen in in Nederland werkte, dat is in België niet zo populair…

 6. Wat een leuk overzicht.. behalve dan dat je wat ziekjes bent geworden. Hopelijk ben je inmiddels weer helemaal opgeknapt! En veel plezier vanavond als je naar de Ladies Night gaat van Gooische Vrouwen 2. Ik ga er vanavond ook naar toe met m’n zus 😉

 7. Hopelijk ben je inmiddels weer helemaal opgeknapt. Ik hoor steeds meer mensen over het merk Huawei, het schijnen echt goede telefoons te zijn.

 8. Beterschap meid! Hopelijk voel je je inmiddels weer beter.
  Ziet er lekker uit al dat eten! Ik hou zelf niet van erwtensoep. Manlief ook niet, dus dat scheelt 😉

 9. Zelfgemaakte snert…..mjammie!
  Ik vind het snijwerk altijd zo’n gedoe van die knol (ik zou gewoon eens geld moet uitgeven voor goede messen, zou het leven een stuk makkelijker maken, maar ja) waardoor ik het te weinig maak.
  Leuke foto’s en tip over eyeem, ik zal ook eens kijken, ik kende die nog niet.
  En beterschap! Hopelijk ben je er snel vanaf!

 10. Ik ben deze week ook al zo neusverkouden, nog erger dan normaal. Er zal wel iets in de lucht hangen…
  Je mag dus ook een nieuwe foon? Heb je al iets in gedachten? Wat heb je nu?

   1. Je vraagt het eigenlijk niet aan mij :p maar ik zou even goed googlen daarover.
    Zelf vind ik iphone (t/m 4s dan, hoger ken ik niet) niet beter dan samsung (iig betreft de S2 plus die ik heb gehad en nu de S4). Ik kon slecht overweg met camera van de iphone omdat die alles vanzelf doet en samsung heb je nog wat (beperkte) instelling mogelijkheden waar je zelf meer kan bepalden. Ook het beeld vond ik deze types samsung echt beter dan de iphone.
    Als je echt alles op de camera wil laten afhangen kom je misschien zelfs bij de wat “onbekendere” merken uit. Google even goed hierop voordat je je keuze maakt en mss mag je van vrienden en kennissen met hun toestel even spelen zodat je wat beter beeld van betreffende camera’s krijgt? Naast kwaliteit is gebruiksgemak ook zeer belangrijk heb ik mogen ondervinden. Succes met je zoektocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *