Mijn week in foto’s: week 47

In mijn week in foto’s laat ik jullie zien hoe mijn week is geweest! Deze week was een hele bijzondere met een jubileumfeest, leuke beurzen, een paleisbezoek en proosten met Moët! Kijken jullie mee?

beurzen

Er stonden twee leuke beurzen op het programma deze week. Flavourites welke ik met mijn moeder bezocht. We hebben een erg gezellige dag gehad zo snuffelend tussen al het leuks wat door de (web)shops werd aangeboden. Ik liet er zelfs mijn hand lezen!
Op zondag waren wij te gast op Lifestylefair Spirit of winter. Deze leuke fair was te combineren met een bezoekje aan paleis het Loo. Ik was hier nog nooit geweest, wat een pracht en praal! Lees mijn blogs over Flavourites en Spirit of winter voor leuke (foto)verslagen!

bios

Vorige week schreef ik al dat wij als exclusieve genodigden waren uitgenodigd bij de viering van het tien jarig jubileum van de bioscoop in onze stad. Ik had deze kaarten gewonnen door een prijsvraag te beantwoorden. Waarom ik er zo graag bij aanwezig wilde zijn was simpel. Ik wilde mijn man nog wel weer eens een keer zien shinen over de rode loper in zijn trouwpak!
Het thema bleek black tie en wat waren wij blij dat we dat serieus hebben genomen en ons netjes hadden aangekleed voor de gelegenheid. Het bleek een sjieke boel! Dit gaf een extra leuk écht avondje uit gevoel.
Bij aankomst een rode loper, piccolo’s, rookmachines en grote spotlights. Iedereen kreeg een jaren 50 hoedje op voor de gelegenheid Er zou namelijk deze avond een echte Hollywood klassieker vertoond worden. In zwart wit! De film heette Sunset Boulevard en morgen blog ik nog eens wat uitgebreider over deze goede film!
De avond was erg luxe en goed verzorgd, het hield niet op. Champagne, cocktails, luxe hapjes alles erop en eraan.
De burgemeester was ook aanwezig en sprak een woord waarna ook zei genoot van de film en het feest compleet met band. Super leuk zo’n prijs!!

eten

Het lekkere eten van deze week, wij zondigden met een quarter pounder en ik maakte een heerlijke pasta!
Het recept: (biologische) schelpenpasta, bloemkool, vier kazensaus (bakje verse saus van Lidl), parmezaanse kaas en gekookte kipstukjes. Smullen!!!
nieuwe baanEr viel nog meer te vieren deze week, ik heb een nieuwe baan!!!! Yay! De fles Moët hadden wij nog over van onze bruiloft en die lag te wachten op een viering. En wat was deze champagne lekker zeg. Echt een aanrader als je jezelf eens lekker wil verwennen. Mijn man deed er nog een schepje bovenop met een bos schitterende rozen.

 

21 gedachten over “Mijn week in foto’s: week 47

 1. Zo wat een week. Het ziet er super gezellig uit. Wat een leuke slinger heb je aan de muur hangen. Nou champagne en rozen, tja wat wil een mens nog meer. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, goed hoor!

 2. Wat een leuk weekje! We leuk dat jullie erbij mochten zijn in de bioscoop! Een geslaagd avondje dus 🙂
  De pasta vind ik er wat minder uitzien. Ben ook niet zo dol op bloemkool. Maar komt ook omdat het er nogal saai uitziet qua kleur denk ik. Het oog wil ook wat hè? 😉
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

 3. Ook lekker gaan Maccen…
  De titel van die film zegt me wel iets. Leuk om zo’n feestje ‘op chique’ mee te mogen maken…

  Nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe baan!!!

 4. Oh die rozen zijn zo mooi! Gefeliciteerd met je nieuwe job. En wat zag die cinema-avond er leuk uit! Moet speciaal zijn om mee te mogen maken! En dat hoedje staat je trouwens leuk ;D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *