Mijn week in foto’s: week 46

Hebben jullie een leuke week gehad? Mijn week was gevuld met lekker eten, mooie natuur, zon, de Sint en leuke uitjes in het verschiet! Kijken jullie snel mee?

eten

Deze week kwam een vriendin op bezoek om haar geweldige foto’s te laten zien van de USA roadtrip die zij maakte. Van New York, Las Vegas en Yosemite park, waar zij zelfs beren fotografeerde! Ik maakte voor de gelegenheid mini cupcakes! Chocolade en vanille.

Worstenbroodjes for lunch! Wij kochten een groot pak bij Jumbo. Kun je weleens trek in hebben. Lekker met ketchup.

Ik bakte een heerlijke quiche met prei en ham. Geraspte kaas, eieren en creme fraiche erdoorheen en klaar is Kees. Smullen dit!

guus

Guus genoot van de zon deze week. Die kan zo prinsheerlijk liggen snurken. Languit op de bank in de chillstand. Soms heeft hij een enge droom en dan gromt hij in zijn slaap om vervolgens gedesorienteerd wakker te worden.

natuur

Ik vond zo’n mooie veer op de stoep! Grijs, wit, zwart. Prachtig! En ik vond een mooi vogeltje. Die bleef maar zitten en mij aankijken..
Ik maakte een foto, geen idee wat voor vogeltje dit is. Eerst dacht ik dat er wat aan de hand was, maar toen ik een paar tellen later weer langsliep om te controleren was hij al weg. Zal wel goed zijn dan. Iemand een idee wat voor vogeltje dit is?
Tijdens zonnige dagen maakte in een wandeltje in het park naast de deur. Klein maar fijn.

random en sint

Ik ben zwaar verliefd op deze prachtige lichtblauwe originele oude Fiat500 die hier een paar straten verderop staat. Ik betwijfel of mijn man erin zou passen met zijn 2 meter maar ik zou ook met alle liefde dit als eigen autootje willen hebben.

Zondagochtend werd ik verrast met volle schoenen. De Sint was geweest! Haha zo’n leuke verrassing. Lekker schuimpjes en een letter. Dank u Sinterklaasje.

’s Avonds nam ik foto’s voor een foodblogje. Deze week dit lekkere pasta recept online, Sonja proof!

uitnodigingen
Tot slot hebben wij leuke uitnodigingen ontvangen. De eerste zijn twee kaarten voor de jubileumavond speciaal voor genodigden omdat onze bioscoop 10 jaar bestaat. Een feest inclusief film in classic Hollywood style! Vanavond is de avond. Black tie stond er op de uitnodiging. Dat soort kledij hebben wij niet, maar bij navraag bleek gewoon net ook te mogen. Eens zien wat we ervan kunnen maken 🙂

Ook ontving ik kaarten voor Spirit of winter winterfair, een van de fairs waar ik laatst al over schreef in het blogje met leuke winterfair tips!
Dit weekend zal ik een kijkje gaan nemen op een winters paleis het Loo. Een leuk verslag volgt!

 

13 gedachten over “Mijn week in foto’s: week 46

 1. Heerlijk hoe die katten altijd zo languit liggen te slapen. Ik ben ook altijd jaloers op Flux…
  Die Fiat!!! Helemaal geweldig. (Ik pas er met mijn 1,60 m prima in)
  Wel benieuwd naar je receptje, pasta is altijd lekker!!!

 2. Nou, zo’n autootje wil ik ook wel hoor! Vriendlief past er ook niet echt goed in maar ik zie mezelf er best in rond tuffen hoor! Leuke uitnodigingen! Ben benieuwd naar het verslag ervan!

 3. Leuk overzichtje met alle foto’s 🙂
  Wat een schattig Fiatje. Daar pas ik ook wel in. Heb alleen geen rijbewijs, dus schiet niet echt op dan. Hahah
  Leuke uitnodigingen en kaarten. Weer lekker wat foto’s te maken en blogjes te vullen dus ook 🙂

 4. Wat een leuk overzicht heb je gemaakt en hele leuke foto’s erbij!
  Ik zie dat steeds vaker bij blogs voorbij komen een weekoverzichtje,
  dat is voor later ook erg leuk om terug te lezen 🙂

  En dat pasta gerecht zet je die online? heerlijk!!

 5. jammer dat de foto’s niet kunnen uitvergroot worden bij aanklikken, kon dat vogeltje anders wat beter bestuderen. Maar je hebt blijkbaar al suggesties gekregen… 😉
  Quiche eet ik ook graag, en worstenbroodjes zijn hier een plaatselijke specialiteit, al zien ze er anders uit dan op jouw foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *