Mijn week in foto´s: week 43

Deze week stond in het teken van lekker eten en er deed zich weer een gevalletje ‘ik ging naar Action voor deo en ik nam mee...’ voor.

Kijken jullie mee naar mijn week?

action

In de catergorie: Ik ging naar Action voor deo en ik nam mee…
Naast de benodigde deo’s, gel en een notitieboekje kon ik het niet laten ook een super gaaf kussenhoesje van een uil mee te nemen. Voor slechts 99 cent. Een kussentje voor er in had ik thuis nog wel.
Deze uit past perfect in ons interieur (lees: onze boshut zoals mijn moeder ons huis inmiddels noemt).

En nam ik de proef op de som door een grote zak pepernoten mee te nemen voor 69 cent. En wat bleek? Ze zijn nog lekker ook! Geen geld. Voor de veiligheid vulde ik maar 1 bakje en niet alle drie…

PicMonkey Collage
Ook hadden ze eindelijk de mdf herten bouwpakketjes. Ik had ze al vaker voorbij zien komen op internet en wilde er erg graag ook een. Helaas waren ze steeds uitverkocht.
Gelukkig waren ze net bezig met het opbouwen van de kerstafdeling toen ik een stapeltje bouwpakketjes spotte. Veel sterren en slechts 1 hertje. Die ging snel mee. Er zat geen gebruiksaanwijzing bij dus ik moest zelf even puzzelen. Gelukkig was het geen rocketscience.
Nu hangt het hertje boven de tv. Steeds meer hertjes hier in huis!

eten

Zaterdagmiddag lunchten wij met pannekoeken! Dat was even een heel feestelijk gevoel. We dekten de eettafel en gingen er eens lekker voor zitten. Echt weekend! Het deed mij denken aan de uitgebreide brunches toen wij bij mijn neef in Parijs op bezoek waren.
Alleen ontbrak dit keer de wijn.

Deze week moest mijn man een avondje overwerken en dus at ik alleen. Ik probeerde Nasi Sate Ajam van Lidl. Even in de magnetron en smullen maar. Ik kan deze echt aanbevelen! Super lekker.

Mijn ouders brachten deze week een middagje een bezoekje en namen wat lekkers mee voor de lunch. Een Mckroket vind ik zoooo lekker he!

Het weekend begon goed op de vrijdagavond met een lekker wijntje en wat Surimi sticks. Lekker met wat Cocktailsaus. Kaarsje aan, filmpje erbij en even helemaal niets.

Hoe was jullie week?

26 gedachten over “Mijn week in foto´s: week 43

 1. Ontzettend leuk die kussenhoes van de uil. Marco is dol op uilen en zit in de uilenwerkgroep. Sinds een aantal jaren broedt hier elk jaar een oehoe namelijk. Dusss…misschien ook ff bij de Action kijken 😉
  Het hertje aan de muur is ook leuk. Gelukkig lukte het zonder gebruiksaanwijzing.
  Nasi maakt ik meestal zelf, maar als ik niks in de vriezer heb neemt Matthijs voor de late dienst ook wel eens een kant-en-klaar bakje mee.
  Mijn week was prima. Het was lekker herfstvakantie, dus das altijd fijn 🙂

 2. Klinkt als een heerlijk weekje en ik vind je huis echt tof! Alsof je in de natuur bent, maar er toch lekker warmpjes bij zit! De pepernoten nam ik ook mee, als verrassing voor vriendjelief. Ik vond het een week daarvoor nog wat vroeg voor pepernoten, maar kon ze voor 60 cent natuurlijk niet voorbij gaan hihi.

 3. Kruidnoten, McKroket.. Wat een lekkere week haha. Onze week was op zich vrij rustig. Het weekend is altijd druk. Concertje van Delain en Autumn, patatdag, op visite etc.

 4. Wat ziet jullie huis er toch gezellig uit!
  En die zelfbouw hert ziet er super uit! Ik heb ze hier bij de Action ook niet gezien.. Maar ook niet op gelet eigenlijk.

  Wij hadden een rustig weekje 🙂

 5. Aaaaah, saté ajam, zalig lekker, ik krijg er honger van.
  By the way, die kussens zijn echt de max! En dat hertje, super, alleen zou dat van mijn man niet mogen denk ik 🙂

 6. Oh dat van ik ga naar de action voor alleen deo en neem ondertussen ook nog mee.. gevalletje ken ik maar al te goed! Dat hebben wij ook vaak! Gelukkig nu wat minder wat alleen maar goed voor de portomonee is haha! En dat hert heb ik hier nog helaas niet zien liggen. Hopelijk binnenkort wel!

 7. Leuke foto’s! Dat gevalletje ik ga naar de action voor .. en neem mee.. Oh dat ken ik! Kom altijd met meer thuis 🙂 hadden we dit weekend ook bij de Ikea trouwens 🙂

 8. Oh ja, de Action ! Zo’n foute winkel haha .. hoe vaak ik er niet voor iets naar binnen ben gegaan en met een tas vol naar buiten .. zucht !
  Ik loop de snoep en koekstellingen al voorbij, linea recta naar de knutsel afdeling haha
  Hier is de Mac Kroket ook favoriet !

  gr ELise

 9. Wauw volgens mij heb je een heel erg leuk ingericht huisje als ik die eerste foto’s zo zie! Die kussenhoes is heel erg tof!
  En van je mcKroket krijg ik honger hihihi

 10. de action in, en naar buiten alleen met wat je nodig hebt, NOT dat is me no nooit gelukt…
  jullie huisje word met de keer knusser en gezelliger…

 11. Leuke foto’s!
  Nu ik jou hoor (euh… lees) over de nasi van de Lidl bedenk ik me ineens dat ik nog eens wil kijken of de Lidl die hier in België ook verkoopt. Want inderdaad, hij is wel heel erg lekker. Thanks voor de reminder! 🙂

 12. Die kussens zijn gaaf zeg! Een mooie natuurlijke inrichting heb je 🙂 Meestal als ik naar de Action ga, kom ik ook altijd met teveel (hobby) spul terug. haha daarom kom ik er ook niet zo vaak.

 13. Altijd leuk; shoppen bij de Action 😀 Je hebt leuke spulletjes gekocht en gelukkig kreeg je dat hert ook snel in elkaar. Wel grappig dat je moeder jullie huis een ‘boshut’ noemt, haha. Dat behang (achter jullie bank) heeft mijn neefje ook op zijn slaapkamper 😉

 14. Een boshut, hihi… Ik moest er wel om lachen.
  Maar die Noorse sferen of hoe je het ook wilt noemen zijn wel ontzettend gezellig!!!
  Het wordt steeds mooier bij jullie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *