Mijn week in foto’s: week 42

Een week met een circuskat, een gewei, een wk en meer sportief gedoe. Nieuwsgierig naar mijn week? Lees dan snel verder?
IMG_20141012_224524

Yes! Hij heeft het weer geflikt! De flying Dutchman! De leeuw uit Lemmer. Onze Epke Zonderland is op het WK in China wereldkampioen geworden. Het was weer een kippenvel momentje. Dat ik fan ben van deze schattige Fries die kan goochelen aan de rekstok mag geen geheim wezen.

IMG_20141016_134617
De hometrainer is bij mijn ouders van zolder gehaald en door mijn man drie hoog ons appartement in getild. Ook een flinke sportieve prestatie op zich. Nu staat hij voor de tv wanneer ik dagelijks zo’n 20 minuten erop fiets onder het genot van een serie. Win win situatie!

IMG_20141017_170142
Bij herfst hoort thee! Bij onze nieuwe Jumbo haalde ik Pickwick herfststorm en deze lekkere huismerk kaneel thee. Helemaal biologisch ook enzo. En lekker! Die geur die eraf komt hmmmmm. En het is ook nog eens een leuk zakje.

IMG_20141018_192724

Ons gewei! (lees: afwerpstang, maar dat klinkt minder tof.) Pronkt mooi op ons schouwtje. Gekocht op de najaarsmarkt in Nunspeet waar ik eerder deze week over blogde.

IMG_20141020_131918

Ik probeerde weeeeeeer eens te haken. En na heel wat gewriemel en Youtube filmpjes is dit het resultaat van mijn eerste ketting losse steken. Het opzetten en de losse zijn gelukt, nu nog halve vaste, vaste en meer van dat soort wonderlijke termen. Uit die filmpjes kom ik niet helemaal. Iemand goede leer-haken-filmpjes-tips? Ik wilde eigenlijk Arigumi haken ofzo, van die schattige beestjes, maar daarvoor moet ik toch echt eerst het standaard haken onder de knie hebben. To be continued!

IMG-20141016-WA0000 (1)

Tadaaaa! Phoebe is een heuse circuskat aan het worden. Pootje omhoog en alles op haar nieuwe plekje. Ze kijkt er ook super vrolijk bij! Ik denk dat ze het leuk vind. Staat leuker dan een plant toch? 😉

Dit was mijn week in foto’s. Hoe was jullie week?

20 gedachten over “Mijn week in foto’s: week 42

 1. ohhh de pickwick herfstthee,,, mijn favoriet! Leuke mok ook! De waxinelicht houders op je schouw heb ik ook staan 😉 super leuke foto van Phoebe!

 2. Haken is leuk! Maar ik haak wel altijd de standaard dingen eigenlijk.. Meestal Grannys haha! Ik ben niet zo goed met termen en als ik video’s keek zijn dat vaak Engelse. Omdat ik ook nog eens links ben en dat is weer anders dan rechts haken.. haha. Heel verwarrend allemaal!

 3. Gezellig blogje! Goed te doen zo op de hometrainer voor de buis of niet? Waarom doe je maar 20 minuten?
  Gezellig zakje die thee idd. Ik drink eigenlijk altijd earl grey en soms citroen. Fruitsmaken hou ik ook niet van qua thee. Is het alleen kaneel smaak of zit er nog meer in?
  Haha ja gewei klinkt idd stukken beter dan afwerpstang 😉 Leuk de kat op het krukje (leuk krukje ook!) Past precies bij de wand, die ik ook erg mooi vind trouwens 🙂

 4. wat vind ik die haard met gewei toch gezellig…
  Haken is lastig, tot je het door hebt..
  ik kwam er met filmpjes niet uit maar moest het echt iemand zien doen, en nu lukt het me aardig…

 5. Het is al TIG jaar geleden dat ik mijn eerste haakwerkje maakte. Vreselijk met van die zweterige kleine handjes verplicht onderdeel handwerkles. Ja dat heette toen nog zo. Ik vergeet het nooit een gehaakt netje waar gehaakte balletjes in moesten in de kleuren rood, wit, blauw. Ik heb er nog nachtmerries van al dat gepriegel. Maar verleren doe je het nooit. Dus ik zou zeggen vooral doorgaan. Prachtig trouwens dat gewei, staat heel knus.

 6. Haken? Pfff, dat heb ik denk ik voor het laatst op de lagere school gedaan joh! Handig om je fiets voor de tv te zitten, is zeker een winwin-situatie!

 7. Lovely!! IK heb mijzelf ook haken aangeleerd. Door het bekijken van youtube filmpjes, hulp van mn moeder & tegenwoordig loop ik ook niet meer weg bij engelse patronen. En als je dat kunt, dan gaat er een wereld voor je open aan patronen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *