Mijn week in foto’s: week 41

Een gezellige beestenboel, een gitaar en een DIY boomstamlamp. Dit is mijn week foto’s.


dieren

Het was een weekje met een gezellige beestenboel Pup Tony van mijn broertje kwam ons weer heerlijk hysterisch groeten tijdens het verjaardagsfeest van mijn broertje.
Guus waande zich voor even Kanye West zo chillend op een bontje en ik kwam een kudde schapen tegen tijdens een fietstocht.

De fietstocht was heerlijk en het was zulk lekker weer dat ik besloot af te stappen voor een klein wandeltje. Toen ik een natuurgebied wilde betreden via een hek met wildrooster zakte ik met mijn voet weg tussen de spijlen, mijn been volgde en toen kon ik mijn evenwicht niet meer houden. Daar lag ik dan op mijn gat. Mijn voet kon ik er uit trekken, die schade viel mee ik kreeg alleen wat pijn in mijn andere been de volgende dag door het opvangen van de klap. Ik heb alleen op de een of andere manier ook mijn vinger bezeerd. Die pijn voelde ik meteen en nu is de vinger nog dik en pijnlijk met sommige bewegingen. Doe ik een keer rustig en ontspannen, val ik in een wildrooster…..

gitaar
Ik heb een prachtige zwarte semi-akoestische gitaar. Hij staat mooi in een standaard,maar de snaren waren na verloop van tijd gesprongen.
Tijd om deze hobby nieuw leven in te blazen en meer met die gitaar te doen in plaats van alleen maar af te stoffen.
Vroeger heb ik wat gitaarlessen gevolgd en ik ken accoorden en kan ook best een beetje pingelen. Manlief wil ook graag leren spelen.
Zodra mijn vinger ook weer mee wil doen zal ik hem eens wat leren spelen.

huis
Bij Xenos kocht ik zo’n leuk cementen huisje. Compleet nutteloos object volgens mijn man, maar wat zwaaien met de trouwring deed wonderen. In voor én tegenspoed hè?
Onze boomstam heb ik omgetoverd tot lampenvoet.  Staat wel leuk zo bij de haard en maakt het meteen een lichter hoekje. Eerst stond er een grote staande lamp, maar die moest wijken voor ons steigerhouten schouwtje.
Ik ben dol op chocomel en om er helemaal een feestje van te maken eet ik er een schaaltje naturel chips bij, dit is zo lekker he!
Een tijdje terug las ik ergens een recept wat hierop gebaseerd is. Smelt wat chocolade in een pannetje, dip de helft van een chipje erin en laat hard worden. Zo heb je heerlijke chocolade chips!

In het weekend maakten wij weer een mooie wandeling, daarover kun je hier lezen: http://www.nicetobeout.nl/uitje-zondagwandel-strokelbos/

Hoe was jullie week?

24 gedachten over “Mijn week in foto’s: week 41

 1. Jullie huisje ziet er zo gezellig uit! Ben jaloers…
  En balen van het vallen zeg… typisch ook, vallen op een wildrooster terwijl je rustig aan wilt doen!

 2. Wat gaaf een gitaar. Lijkt me geweldig om dat te kunnen spelen. Een van de mooiste muziekinstrumenten. Vervelend van je vinger. Als het gekneusd is ben je er nog wel even mee zoet.

 3. Leuk om zo jouw week in foto’s te zien 🙂
  Heerlijk zo’n mok warme choco met chips (en dat recept lijkt me ook wel iets, hihi). Ik zag zaterdag ook van die cementen huisjes… maar vraag me nog steeds af wat je er precies mee moet doen..? Gewoon neerzetten?? 😉

 4. Hihihihi, valt ze in een wildrooster! Oh mijn god, daar moest ik echt even om lachen. Wel vervelend dat je je bezeerd hebt. Hoop dat je vinger snel hersteld. Ik heb overigens ook wat decoratie neergezet, maar manlief is daar ook nog niet enthousiast over. Ach, geven en nemen zullen we maar zeggen 😀

 5. Volgens mij ben ik een man. Mijn schoonmoeder komt vaak aanzetten met dingen waarvan ik denk: wat moet ik ermee? Het is niet nuttig. Haha. Dan verdwijnt het, per ongeluk, in de prullenbak.

 6. Guttegut je zal maar in een wildrooster zakken. Geen andere mensen die het zagen? Hopelijk mankeer je niks aan je vinger! Komisch die combi van chocomel met chips. Dip je die erin dan? Of eet je ze er gewoon bij?

 7. dat cementen huisje vind ik wel leuk hoor, tsk, mannen, ze snappen niks van decoratie… en dat verandert niet hoor 🙂
  Leuke foto’s!

 8. Ik heb ook een gitaar staan maar kan niet stemmen :’) Al echt JAREN niet op gespeeld dus, kon wel 2á3 liedjes.. Leuk overzichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *