Mijn week in foto’s + beeb update week 30

Niet alleen beeb gerelateerde foto’s in deze blog maar ook weer een update van de afgelopen dagen.
De antibioticakuur die ik moest nemen voor de blaasontsteking is gelukkig afgelopen, maar we houden het nog wel in de gaten omdat ik mij ondanks een schone test afvraag of het wel helemaal uitgeroeid is…
Gisteren gingen wij naar de verloskundige voor de groeiecho, bloedafname en controle.
Het gaat nu echt hard, het derde trimester is al begonnen en we kunnen op twee handen af gaan tellen.

DSC_0001
Tada! Een printer! Wij hadden geen printer meer en die mis je zo nu en dan best wel.
Al is het alleen maar voor het inscannen van de echo foto’s. Deze printer is helemaal leuk want hij werkt draadloos. Een druk op de knop in je smartphone app of via de laptop en je printje rolt er zo uit. Ideaal.

DSC_0004
Manlief kookte iets gezonds voor ons. Zo fijn. Het in de keuken achter het aanrecht staan koken een tijdje is nogal belastend voor mij nu dus dan is het fijn als hij kookt wanneer dat kan. En het is nog lekkerder ook wanneer iemand anders kookt, vinden jullie dat ook altijd?

DSC_0007

Ik koop normaal nooit teenslippers want ik heb moeilijke voeten en tenen maar met deze leuke Havaiana’s wil ik er toch aan proberen te wennen. Al denk ik dat ik er nooit een hele dag op zou kunnen lopen.

DSC_0007_2

Ik had opeens zo een trek in brie. En dan deze van President want die vind ik toch wel het lekkerste.
Ik had manlief nog geen enkele keer echt om een boodschap gestuurd zo in de avond i.v.m. zwangerschapscravings.
Dus nu mocht het wel een keertje. Moet hij toch eens meegemaakt hebben he.

DSC_0008

Tussendoor proberen we ook nog eens gezond te doen. Deze bio yoghurtjes van Lidl zijn een aanrader!
Superlekker en in naturel en allerlei smaakjes verkrijgbaar.

DSC_0009

Guus doet alvast aan binding met de buikbaby. Lief he.

DSC_0010

En hier doet Guus aan binding met een kevertje. Allemansvriend is het toch.

DSC_0014

Tijd om te relaxen. Past prima.

DSC_0019

De buik. 30 weken.

IMG_20160527_142830

Phoebe is acht jaar geworden. Hieperdepiep.

IMG_20160602_192514

Dat vraagt om een yoga sessie om de ouder wordende spieren eens fijn op te warmen.

IMG-20160601-WA0000

Dit is grappig ik parkeerde onze nieuwe auto naast een variant van onze oude auto. Toevallig!

IMG-20160602-WA0000

Ziehier een voetje van zo’n 5 centimeter en een prachtig ruggetje. Deze foto is genomen tijdens de 30 weken groei echo. Hij is al wat ingedaald, wat wel de zwaarder wordende klachten kan verklaren bij mij. Had al zo een idee zelf.
Hij ligt er goed voor is een heel mooi gemiddelde baby en mijn bloeddruk was ook in orde.
De bloedwaarden wachten we af en ik mag een bevalplan gaan schrijven die we over drie weken gaan bespreken.
Whaaa time flies.

We hebben wat kleine tegenslagen in de babykamer maar zodra echt alles af is krijgen jullie uiteraard een kijkje!

 

5 gedachten over “Mijn week in foto’s + beeb update week 30

 1. Wat fijn dat alles goed gaat met de baby 🙂 ik kreeg ook wat vreemde klachten vanaf het moment dat dochter begon in te dalen (volgend mij rond de 32 weken). En af en toe moeten die mannen natuurlijk wel naar de winkel gestuurd voor een zwangerschapscraving! Dat hoort er gewoon bij!

 2. Ik zie echt nooit iets in die echo’s. Sorry!!!
  Trouwens, brie? Mag je dat hebben dan?

  En tip, Havaianas waren nu in de aanbieding bij het Kruidvat. Leuk, maar ik kan er echt niet op lopen. Dat dingetje tussen mijn tenen is veel te hard!!!

 3. Brie! Oef, dat is alweer een tijdje geleden. Krijg gelijk zin om het in huis te halen haha. Fijn dat alles goed gaat met de baby! Ben benieuwd naar de foto’s van de baby kamer.

 4. Super dat alles zo goed gaat en de baby kamer komt ook wel op orde, ooit werden baby’s in een lade gelegd als start bedje, dus dat zit vast al beter bij jullie, hahaha

  Gefeliciteerd met Phoebe!

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *