Mijn week in foto’s

Deze week keek ik veel afleveringen van een super leuke Netflix serie, deed ik een paar echte lente aankoopjes, genoten de poezels ook weer van de lentezon, maakten wij een echte lente wandeling, werd er lekker gedronken en gegeten én stond de week ook in het teken van het heelal!

Kijk mee naar mijn week in foto’s.

eten

Nadat wij laatst echte Thaise curry hebben gegeten bij een neef die onlangs terug is gekomen van 6 weken backpacken door Azië zijn wij best curry fan geworden. Vooral de Penang curry viel erg in de smaak.
Ik maakte een gele curry variant met noodles, Thaise roerbakgroenten en kip. Hij bleek pittiger dan verwacht, dus veel drinken was wel nodig..

Bij Deen kocht ik schnitzels met Heks’nkaas. Er zat lekker veel Heks’nkaas in als vulling, we hebben gesmuld!

lenteproof

Ik kocht bij Van Haren deze super leuke gympies. Er zit een Memory Foam zooltje in dus ik loop op wolkjes. Ze zijn lekker licht en luchtig dus helemaal lente proof! Ze hebben ze in verschillende hippe kleurtjes. Ik zou haast nog een paar aanschaffen, ze zitten zo lekker.

Ook lente proof! De lentebok biertjes zijn er weer! Wij probeerden de Brand, Herog Jan en Grolsch variant.
Ik vond de lentebok van Grolsch het lekkerst! De naam van de lente bok van Brouwerij het ei vind ik het leukste: Paasij.
lentewandel

De foto’s van onze eerste echte lente wandeling konden jullie hier al bekijken. Iedereen bedankt voor de leuke reacties. Het valt mij trouwens op dat de lente eerder te spotten is in de bebouwde kom dan in het bos.

Afgelopen week genoten wij ook weer van de schitterende avondluchten, altijd een mooi uitzicht hier op drie hoog.

poezenbalkon

De poezels genoten ook van het balkon. Toen ik met een boekje in een stoel neerstreek was ik meteen een pussymagnet! Ook mooi: een zelfportret van Phoebe.

spaceVrijdag was de dag van de gedeeltelijke zonsverduistering. Hier was het helaas bewolkt. Ik kan mij de hele zonsverduistering van 1999 nog herinneren. Zo bijzonder was dat. De vogeltjes stopten met fluiten, de schaduwen werden langer en ten slotte werd het donker. Midden op de dag! Zo bijzonder was dat. Blij dat ik die toen wel mee heb gekregen. Deze vrijdag keken wij via de webcam.

Ik kreeg voor mijn verjaardag begin dit jaar kaarten voor het theater college van astronaut André Kuipers.
Samen met mijn vader bezocht ik het college.

André vertelde zeer compleet over zijn astro avontuur vergezeld van veel foto´s en enkele video´s uit eigen collectie.
Het mooiste vond ik de foto´s van de aarde vanuit de ruimte, wat een bizarre landschappen heb je op onze planeet.
Ik ben mij maar weer zeer bewust geworden van het feit dat we met gigantisch veel mensen op 1 kleine bol wonen en het moeten doen met wat we hier hebben.  Op is op en weg is weg.
We moeten er zuinig op zijn!

Deze week ontdekte ik op Netflix de serie The unbreakable Kimmy Schmidt. Kennen jullie deze serie al?
Het gaat over de wereldvreemde maar super enthousiaste en positief ingestelde Kimmy. Na vijftien jaar ondergronds bij een gekke sekte te hebben gezeten werden zij en haar mede ‘ molvrouwen’  bevrijd uit een ondergrondse bunker.
Kimmy strijkt neer in New York. Elke aflevering krijgen we een nieuwe dag te zien uit haar nieuwe leven. De serie is erg komisch!

 Wat was het hoogtepunt van jullie week?

9 gedachten over “Mijn week in foto’s

 1. Die serie lijkt me wel erg leuk om te gaan volgen! Die ga ik zo eens opzetten. Dat is mij inderdaad ook opgevallen dat de lente in de bebouwde kom echt aan het ontluiken is en in ’t bos is het nog echt winter. Jammer he van de zonsverduistering! In 1999 was ik 11 dus zat ik nog op de basisschool waar er heel veel aandacht aan besteed werd. Vond dat toen heel bijzonder ook! Dit jaar was het eigenlijk niks… Hopelijk dat de volgende wel weer beter te beleven is!

 2. Die foto van de poezels is erg schattig. Ik ben ook dol op curry, en vind sowieso het winkelen bij een toko altijd erg fijn. Even snuffelen tussen alle onbekende ingrediënten, en dan thuis kijken wat ik er mee kan maken. Leuk!

 3. Ik was vanochtend doorweekt toen ik op het werk aankwam. Hier is het echt herfst in plaats van lente. Ben nu wel een beetje klaar met dat kwakkelweer als ik eerlijk ben…
  Ik vind currygerechten ook altijd lekker. Toch eens op zoek naar een recept waar ik een grote pan van kan maken en ik een lading in kan vriezen.

 4. Ik hou ook van curry’s, gele vind ik erg lekker…
  Ik zag pas een reclame over zulk soort schoenen, ze zitten dus echt zo lekker fijn !!
  en unbreakablle kimmy, ik vond het een super grappige serie

 5. Leuke foto’s! Die schnitzels met heksenkaas lijken me heel lekker, jammer alleen dat ik vegetarisch ben! Hopelijk maken ze ook eens een vega variant! Thanks voor de serie-tip, ik was druk aan het zoeken naar een nieuwe serie en deze klinkt heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *