Mijn week in foto’s

Wat een heerlijk begin van de lente zo eind deze winter! Ik en de poezels hebben er wel van genoten. Julllie ook?
Kijk mee naar onze week in foto’s.

healthy

Ik train buikspieren met de app 200situps. En er zit een stijgende lijn in! Het doel van deze app is om 200 situps te kunnen doen na 6 weken training. Ik train drie keer in de week en merk snel resultaat. Inmiddels zit ik in week 5 en heb vanmorgen 153 situps voltooid.

Ik probeerde eens geroosterde kikkererwten als health snack. Ze waren niet allemaal even crunchy en er zat weinig smaak aan terwijl ik ze nog wel zo lekker gekruid had. Met komijn, zeezout en een een paar met paprikapoeder en knoflookpoeder. Maar ach met een wijntje erbij spoelde het nog wel weg.

lente

De eerste keer buiten zitten met een boekje op het balkon was een feit! Zo lekker weer. Echt genieten.

De temperatuur binnen loog er ook niet om, maar liefst 28 graden in de zon met de balkondeur open. Het voordeel van een huis op het zuidwesten.

thuisGuus genoot ook zwaar van de zon. Hij kan dat zo lekker doen he.

Ik kocht leuke houten kistjes bij Kruidvat die toevallig ook allebei onderin ons haardje passen. Ik wil nog houtblokken kopen voor erin.

IMG-20150312-WA0000

Het eerste terrasje samen was ook een feit. Manlief bestelde er een portie bittergarnituur bij. Ik kan hier wel aan wennen.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

 

9 thoughts to “Mijn week in foto’s”

  1. Lekker he, dat het weer wat warmer wordt. De deuren en ramen weer lekker open kunnen. Ik had niet echt een hoogtepunt in deze week. Ben wel erg blij dat het op mijn werk wat rustiger aan het worden is. Iets minder gehaast enzo…

  2. Heerlijk ja om weer met een boekje buiten in de zon te zitten, kan niet wachten tot het nog warmer word buiten 🙂 Die houten kistjes zijn erg leuk!

  3. Dat was genieten in het zonnetje! Heerlijk hè 🙂 Ik was vanmiddag op tijd thuis en heb toen ook nog 2 uur in de zon gezeten… Mijn balkon ligt ook op het zuidwesten en het was er 18 graden. Daar kan ik wel aan wennen hoor, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *