Mijn week in foto’s

Maart roert zijn staart! En deze afwisseling zorgde dan ook voor een afwisselende week. Van wandelingen tot terrashangen, poezels, leuke aankoopjes, Bagels & Beans en meer lekker eten.

Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s.

totaal

Maart roert zijn staart, zo bleek wel afgelopen week! Fikse buien en terrasweer wisselden zich af.
De katjes en ik hebben wel al behoorlijk de lentekriebels en gelukkig konden wij ons daar deze week best aan over geven.actionDeze ontzettend leuke Paas hangers scoorde ik bij Action. De cassiere keek verbaasd op, het lijken wel kerstballen. Maar dan wel in leuke ei vorm!
Ze staan leuk in onze echte kerstboom die al sinds kerst staat en nog altijd flink door bloeit.

ahberenburg
Laatst at ik tijdens koopavond op het werk een hele lekkere pasta pesto salade van AH. Toevallig stuitte ik later op een recept om het zelf te maken. Hmmm makkelijk en super lekker! Nog fotogeniek ook.
Ook lekker ik nam een borreltje mee en maakte ouderwets Berenburg cola. Word je lekker warm van.
bagelsgarnalen
Als goedmakertje twee tegoedbonnen van Bagels & Beans omdat wij een stuk plastic in onze bagel hadden gevonden… Erg netjes van ze. We gaan snel weer eens een bagel proberen en hopelijk valt deze wel in de smaak.
Op mijn man zijn  werd kregen ze bezoek van Taiwanese hoge piefen. Eentje bracht een heuse Taiwanese lekkernij mee: gedroogde garnalen. Brrrrrrr. De katten vonden het heerlijk overigens hahaha.

blikwandelen
Dit blik vol geluk ga ik aan mijn ADHD coach cadeau doen als afsluiting van de therapie. Zij heeft mij het afgelopen jaar zo ontzettend goed geholpen.
Ook een geluksmomentje: lekker stappen in het bos op onze nieuwe wandelschoenen! La Palma komt steeds meer in zicht en wij kunnen dan ook niet wachten daar te wandelen.

bureau
Het La Palma boekje wordt door mij flink doorgespit. Zoveel moois te zien en te doen! Dat worden twee “rustige”weken muwhahaha (sorry echtgenoot van me…)
Deze spreuk op mijn bureaukalender vond ik erg leuk. Zingen jullie onder de douche?

guus

Katten en dozen…….
Deze leuke foto van Guus maakte ik voordat ik naar werk moest vertrekken, we speelden nog even lekker samen.

guuszon
Guus kan zo prinsheerlijk in het zonnetje liggen op zijn dekentje.

maartstaart

Maart roert zijn staart. Afgelopen week fikse buien, spectaculaire luchten en veel wind…

maartzon
Deze foto kreeg ik opgestuurd van een vriendin die ik deze blauwe druifjes cadeau had gedaan, ze doen het goed en geven een echt lente gevoel.
Deze mooie zonsondergang fotografeerde ik deze week een keer.

mcdonalds

Soms moet je even slecht doen. Ik heb de McDonalds app en daar zitten tegoedbonnen in. Ook kun je een pictopuzzel in mekaar schuiven en als dat gelukt is krijg je een gratis klein frietje!
Dat mag echter maar 1x, zo bleek… Flauw!!

phoebe
Phoebe genoot deze week ook van de zon!
Als ik buikspieroefeningen doe ziet madame in mijn strakke abs (kuch) een perfect zitplaatsje… Tja zo schiet het niet op he?

weekendsnacks

Gelukkig worden die strakke abs in het weekend verwend met wat hoognodige vetjes….

IMG-20150308-WA0011

Mijn tante heeft een nieuw cafe in Amsterdam en omdat het zondag zulk lekker weer was besloten wij deze eens te bezoeken. We reden er heen op de motor en ondanks de harde wind deed het zomers aan. Daarna bleven wij een paar uurtjes hangen in het cafe en op het terras. Dat was echt genieten!

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

11 thoughts to “Mijn week in foto’s”

 1. Wat een fijne foto overzichtje. Zitten een boel leuke foto’s tussen.
  En tof joh, die paas decoratie. Ik ga eens kijken bij de Action

 2. Wat een fijn overzicht!
  Heerlijk dat gister de zon scheen!
  Ik moest erg lachen om een motorrijder die tig rondjes op een rotonde reed.
  Vond hij blijkbaar leuk, zou schuin hangen.

 3. Wat een leuk overzichtje zo met die foto’s.
  Die paashangers van de Action zijn inderdaad erg leuk zeg!
  Leuk om te lezen dat jouw kat Guus heet. Zo heet onze hond ook 🙂
  Fijne avond!

 4. Die foto van Phoebe… heerlijk zoals ze ligt te genieten van het zonnetje! Die paashangers zag ik ook liggen bij Action maar heb ze toch niet meegenomen…

 5. Heerlijk overzichtje! Ik dacht eerst ook dat het kerstballen waren, die paasdecoratie. En op de kleine foto’s zag het er uit als een bommetje 😛

 6. Leuk!! Katten en eten :-D; super lief en ik zie veel lekkere dingen… Wahaha nee is niet echt handig zo buikspier oefeningen doen, maar ik snap Phoebe wel die heeft gewoon een lekker plekje gevonden ;-). Fijn weekje zo!

 7. Heerlijk, dat zonnige weer, ik krijg daar echt goede zin van…
  Ik ontdekte vorige week ook de paaseieren bij de Action. Inmiddels heb ik deze week de 3e en 4e gescoord en heb ik de collectie dus compleet. Ziet zo leuk uit in mijn paasboompje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *