Mijn week in foto’s

Een week met Roti, Ikea, shoppen, Bagels & Beans, knuffelige poezels en de lente in huis, klinkt als een top week toch? Ik kiekte mijn hoogtepunten voor een nieuwe ‘Mijn week in foto’s’!

ikea

Deze week bezocht ik Ikea met mijn moeder en aten wij gezellig wat in het restaurant. Zo leuk dit soort uitjes met mams!  Er waren ook weer genoeg leuke spullen te zien in de winkel. De lente komt er aan!

Zo ook in ons huis. Ik heb een vaas met tulpenbollen en inmiddels staat er 1 in volle bloei. Het staat zo fleurig.
En een grappig contrast met onze echte mini spar die ik met kerst kocht en die nog altijd flink door groeit en bloeit.

Er werd ook geshopt! Dit leuke shirt met Bob Marley kocht ik bij Primark. Het blauwe vest is ook nieuw.
Lekker fleece aan de binnenkant en een mooi stofje van buiten. Deze gaat zeker mee op vakantie naar La Palma!

lente
Mijn man kreeg de kriebels van het mooie weer: de motorrijkriebels welteverstaan! Hij reed er op uit en maakte deze mooie foto bij Kortehoef.

Nog een keer een close up van de mooie tulp die binnen zo prachtig in bloei staat. Hebben jullie ook al zo de lentekriebels??

Een schril contrast met de ongelofelijke hoeveelheid sneeuw in Boston USA. Deze foto kreeg ik van een vriend die daar woont. Hij zette zijn nieuwe auto op de foto, die hij meteen al kon uitgraven voor de deur. Wat een sneeuw he?!

Een stuk fijner is de mooie avondlucht die ik op de foto zette. Ik hou nog steeds zo van ons uitzicht!

roti

Ik maakte voor het eerst zelf Roti! Met kouseband en een lekker eitje. Wat Tijm eroverheen smullen!!

Ook een aanrader dit toetje! Je hebt hem in verschillende smaken maar kers vind ik toch wel het lekkerst. Ik eet er een na het eten op werk. Probeer steeds een ander smaakje.

Deze foto appte mijn man toen ik aan het werk was. Voor het kind wordt goed gezorgd.

shoppenTijdens een shopdag aten wij voor het eerst bij Bagels & Beans. Het werd een bagel geitenkaas. Lekker maar een beeeetje jammer was het stukje plastic wat mijn man tussen zijn bagel vond…

Wij kochten beide goede wandelschoenen! Een must op La Palma. Deze schoenen hebben wij gisteren eens even lekker ingelopen (waarover je hier kunt lezen). Zitten goed en zijn waterdicht.

Een boekje Spaans is ook een must op La Palma. Omdat het eiland niet afhankelijk is van toerisme en het toerisme wat er is erg kleinschalig is spreken veel mensen helemaal geen Engels. De eigenaresse van de bungalow die wij geboekt hebben spreekt geen woord en het is wel handig dan toch te kunnen communiceren. Dus dit boekje ging ook mee. Het was een heerlijke vrije woensdag zo samen.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

 

10 thoughts to “Mijn week in foto’s”

  1. Leuk overzicht van jouw week 🙂 Gezellig zo’n dagje op pad met je moeder en mooi dat er al 1 tulp in bloei staat. Ik had dit weekend ook helemaal een lentegevoel; bloemetjes gehaald bij de Intratuin en zondag was het lammetjesdag bij de schaapskooi.

  2. Niet normaal die sneeuw daar in Amerika, erg blij dat ons dat bespaard is gebleven. Ik krijg ook wel goede zin van de lente. Heb de scooter weer uit het stof getrokken, volgende week lekker in het zonnetje snorrend naar het werk.
    Ik moet ook weer een paar bloemetjes halen voor binnen, ziet er altijd leuk uit vind ik.
    Goede wandelschoenen zijn héél belangrijk!!! Ik draag ze ook altijd als ik ga geocachen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *