Mijn week in foto’s

Een week waarin ik wat gekke dingen op de foto zette waar wij wel om konden lachen, en een week met kunst, sneeuw, lekker eten, abs, bloemen en een te lange spijkerbroek. Kijken jullie mee?

foodies

Foodies deze week! Ik at twee keer op het werk. Een keer patat en om een beetje gezond te doen de tweede avond een stoommaaltijd van Appie die best wel lekker was. Even in de magnetron en klaar.

Gelukkig aten wij deze week ook een keer lekker bij mijn ouders. Beef Shanghai met lekker veel prei en champignons hmmm.

In het weekend kreeg manlief weer eens een frituur bui en genoot ik mee van wat bittergarnie. Wijntje erbij en The Voice UK aan. Niks meer aan doen.

funny

Ik spotte wat grappige zaken deze week die ik op de foto zette. Zoals een levende hamster te koop bij de dierenwinkel (jawel mensen!) Als je te snel kijkt lees je nog ‘levende halve goudhamster’ ook..

En toen ik tulpjes kocht bij Lidl stond er op het kaartje vermeld ze niet met mes en vork op te eten. Nee tuurlijk niet joh! Die bol schiet dan vast wel en in het oog van je echtgenoot ofzo. Afhappen is veel veiliger!

En wat te denken van deze mega krabpaal. Kost je 300 euro maar dan heb je ook wat… Kun je zelf op de grond gaan zitten, want de rest van de meubels passen niet meer in je huis.

random
Hier in de wijk zijn bomen gekapt en daar zat een super creatieve kettingzager tussen. Een vogelhuisje met uil. Kunstig niet?

Ik kreeg een foto geappt van een vriend die in Boston woont. Niet normaal hoeveel sneeuw daar is gevallen!

Altijd zijn regular lengte spijkerbroeken mij veel te lang… En ik ben echt niet klein ofzo. Heb blijkbaar korte pootjes… Bij Primark verkopen ze trouwens korte spijkerbroeken die zitten wel goed.

Manlief verraste mij met dit mooie boeket ter ere van ons 5,5 jaar samenwonen.

En het gaat goed met de buikspiertrainingen. Ik gebruik de app 200 situps waarbij je klaar wordt gestoomd om in 6 weken tijd de 200 situps te halen. Ik vind de app super fijn werken, ik kan merken dat ik vooruit gang boek en alles wordt netjes bijgehouden.

kr

Tot slot een super schattige foto van Guus in zijn mandje. Hij heeft het snel koud dus voor de winter ligt er een fleecedekentje in.

Wat was jullie hoogtepunt van de week?

17 thoughts to “Mijn week in foto’s”

 1. Die stoommaaltijden zijn top, eet ze regelmatig…
  LOL, ‘levende have’ is een heel normale uitdrukking hoor. Maar ziet inderdaad grappig uit op zo’n kaartje…

 2. Heel erg leuk om te zien! Die krabpaal is echt heel erg groot. Als ik die hier neer zou zetten, dan word het voor ons inderdaad op de grond zitten haha. De 200 situps app ben ik nu wel erg benieuwd naar.

 3. WOW die sneeuw in Boston, vreselijk :P! Heel erg leuk om te zien 🙂 handig die app, ik doe ook een ab-challenge! Succes! 😀 En van harte met jullie 5,5 jarig samenzijn! En inderdaad, hamsters noemen ze levende have in dierenwinkels. Klinkt zo cru hè!

 4. Leuk overzichtje. Matthijs at ook een stoommaaltijd zaterdag met kip en ketjap saus. Ik vond het wel weinig toen ik het zag, maar was genoeg uiteindelijk 😉
  Jeetje wat een krabpaal….dan moet je wel érg veel ruimte hebben idd. Beetje overdreven lijkt me.
  Ja wat een sneeuw in Boston hè. Zag het in het nieuws straks. 1,5 meter in 3 weken was er gevallen!
  Fré heeft ook geen lange benen en moet lengte 30 hebben. H&M heeft dat gelukkig ook 🙂
  Schattig die laatste foto.

 5. Een levende hamster :’)
  Soms zetten ze er dingen op… Je kwam niet een bordje tegen met dode hamster toch :O hahaha.
  bah bah.

  Leuk overzichtje weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *