Mijn week in foto’s

De afgelopen week deed ik iets wat ik nog nooit eerder had gedaan, maar vaker zou moeten doen. Ik ging uit eten met mijn vader!
Eigenlijk was het nog een cadeau voor vaderdag, maar door werk enz. kwam het er niet eerder van.
Ik vind ervaringen de leukste cadeaus en het was dan ook zeker geslaagd!
En er was nog meer lekker eten deze week, maar ook nieuwe aankopen, dieren en mooie natuur.
Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s.

Met mijn vader ging ik eten bij de Griek! Niki’s in Weesp. Het was zulk lekker weer dat we plaats konden nemen op het terras aan het water. We bestelden Mezze voor twee en kregen diverse lekkernijen opgediend. Het was gezellig en lekker en we moeten dit echt vaker doen!


Vlak bij ons huis ligt een vlindertuin in het park. Ieder jaar ontploft deze weer in een kleurenpracht. Niet alleen vlinders worden hierdoor aangetrokken maar ook bijen en ander soortige vliegers.
Het is een fijn rustpuntje in de buurt. Helaas is het bankje wat er stond verwijderd. Tijdens een wandeling lopen we hier altijd een rondje en de kleine kijkt zijn ogen uit naar al dat vliegende moois en de kleuren van alle bloemen.


Wat fijn thuiskomen is dit! Kind op bed en manlief die heeft gekookt. Wijntje erbij, echt weekend!


Voor Benjamin kochten wij de Yepp mini fietsstoel met windscherm en een mooie helm. Ik vind dat toch wel erg belangrijk dat hij veilig zit! Denk dat dit wel een goede investering is.
Vooralsnog zal papa eerst met hem gaan fietsen want kamp met pijn in mijn zitbotje tijdens het fietsen. Ik heb er sinds de bevalling last van en de dokter kan niet vinden wat er aan de hand is. Dus kocht ik een goed fietszadel en probeer zelf te revalideren door elke dag een stukje te fietsen. Hopelijk helpt het.

Nu nog een balkon, straks een tuinje. Benjamin heeft alle aarde uit de plantenbakken getrokken en kan al aardig klauteren van binnen naar buiten. Al gaat naar buiten moeilijk want de drempel is belachelijk hoog.
Ach je moet wat en zolang het niet te zonnig en heet is kan hij tenminste ook even buiten zitten op het balkon.

Een wandeling naar de kinderboerderij op de hoek gaan we vast nog missen als we verhuisd zijn. De geiten zijn Benjamin zijn favoriet.
Elke dag moeten we er even langs. Het is een leuke kinderboerderij met ook schapen, paarden, konijnen, varkens, kippen, cavia’s en biggen.

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

*Deze post is mede mogelijk gemaakt door Teletubbies.

5 thoughts to “Mijn week in foto’s”

  1. Van je zitbotje lijkt met niet goed nee, misschien een mri laten maken of zo? Ik zeg maar wat hoor… Ik hoop dat ze het gaan vinden, zodat je weer lekker kunt fietsen, en vooral met de kleine natuurlijk 😀

    Ja, de vlindertuinen zijn prachtig, heb er ook 2 in de buurt, in beide parken ligt er eentje, naast alle bermbloemen die eindelijk eens blijven staan.

    Mijn hoogtepuntje? Gek genoeg afgelopen vrijdagavond, toen een vriend kwam eten, was zo gezellig, de avond ging te snel voorbij 😀

    X

  2. Wat leuk joh dat je met je vader uit eten bent geweest! Ik vind het maken van herinneringen ook altijd het leukste hoor! Een cadeautje is vaak zo tijdelijk en zo’n leuk moment blijf je altijd bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *