Mijn week in foto’s

What’s up? Met ons is alles goed. We genieten van wat vrije dagen samen. En het is nog mooi weer ook!
Benjamin kan inmiddels gaan staan en trekt zich overal aan op. Ook tijgert en kruipt hij vrolijk in het rond!
Echt een mannetje. Met sinds gisteren ook een mooie (en vooral veilige) autostoel. Wat wordt hij snel groot.
Hij heeft voor het eerst gelogeerd bij oma terwijl wij weer eens een ouderwets avondje uit gingen.
En morgen papa zijn eerste vaderdag waarvoor wij leuke dingen in petto hebben.
Kijk mee naar onze week in foto’s.

Jaaaa Rocken met een hoofdletter. Vrijdagavond gingen wij naar de Patronaat in Haarlem. Leuk zaaltje. De hoofdact Stonerrock band Slo Burn die al meer dan 20 jaar niet meer hadden opgetreden. En twee voorprogramma’s. Lekker een biertje gedronken en er echt helemaal even uit samen.
Benjamin logeerde bij oma. Wat vond ik dat spannend! Het ging gelukkig allemaal goed. Maar wat voelde het raar zeg. Opeens zonder je kind.

Voor het concert een snelle hap. Twee Big Mac menu’s 🙂 Toch wel lekker op zijn tijd. Maar hebben jullie ook altijd zo snel weer een hongergevoel zodra het op is?

Deze foto’s zijn gemaakt tijdens een wandeling op landgoed Zonnestraal nabij Hilversum. Mooi gebied. En bijzonder ook want op het landgoed staat een voormalig sanatorium voor tbc patiënten. Het zijn bijzondere leegstaande gebouwen met een hoop geschiedenis.

Dit jaar zijn wij alweer 4 jaar getrouwd. Om dat te vieren bestelden wij sushi thuis. Met mijn eigen mooie chopsticks is dat ook een feestje.
Het lijkt ons supergaaf om samen naar New York te gaan volgend jaar als we 5 jaar getrouwd zijn. Maar of en hoe dat zal gaan i.v.m. de kleine en oppas weet ik niet precies. En of ik hem wel een paar dagen kan missen terwijl wij zo ver weg zitten.
Vind het niet echt een bestemming voor een baby. Hij zal er erg weinig aan hebben. Ach een mens mag dromen he…

In mijn trouwboeket zaten pioenrozen want het is nu echt de tijd! Zo leuk om ze elk jaar weer te kunnen kopen als herinnering aan onze trouwdag. 
O Phoebe, dit kan toch niet lekker liggen? Zal wel last hebben van de hitte. Of geen enkele andere optie meer zien i.v.m. de rondkruipende baby die haar staart maar al te interessant vind en soms een pluk haar in zijn handen heeft. Ze moeten allemaal aan de nieuwe situatie wennen.

Hier vlak in de buurt waren laatst races met hele oude motoren. Dat was wel leuk om even een kijkje bij te nemen.
Ik had nog nooit een motor race bezocht. Ik ben alleen een keer op Zandvoort geweest voor een autorace. Dat was erg gaaf.
Deze vakantie staat ook een motortochtje met mijn man samen op de planning. Hebben we al veel te lang niet meer gedaan!

Dit is hem dan geworden de Britax Römer autostoel. Hij zit er zo lekker in dat hij bij de eerste proefrit binnen 1 minuut in slaap was gevallen. Goedgekeurd zou ik zeggen!

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

 

2 thoughts to “Mijn week in foto’s”

  1. Heerlijk zo, en ja dromen mag, dat komt wel goed als jullie eenmaal gaan plannen om naar New York te gaan, gefeliciteerd! Bijzonder ook dat je pioenrozen in je boeket had, dat heb ik nog niet eerder gezien of van gehoord, wel een hele mooie keuze!

    Hoogtepuntjes, mijn werk, ja kan er niets aan doen, dat is gewoon te gaaf, zeker nu, het zwemmen, whahaha Maar ook de DBS, gewoon chill met tuin en alles. En vrijdag mijn moeder die ineens besloot we gaan shoppen, ja kort en krachtig hoor, wij zijn van doelgericht, maar het winkeltje zit hier, vandaar 😉 En mijn dochter die bijna elke dag als ik thuis ben komt lunchen, en Picasso was jarig! Vijf alweer, de tijd vliegt!

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *