Mijn week in foto’s

De afgelopen week vierde ik mijn allereerste moederdag, wat heb ik genoten, ik vond het allemaal zo leuk en lief. En om voor het eerst een knutsel van je kind te krijgen is toch wel bijzonder hoor.
Ook hadden we gezamenlijk een dagje vrij en brachten een bezoek aan shopping outletcentre Batavia Stad in Lelystad waar wij ons een beetje lieten gaan met de lunch. Shoppen maakt hongerig zullen we maar zeggen.
Check onze week in foto’s!
(P.s. hopelijk zijn alle afbeeldingen zichtbaar, ik heb de laatste tijd nogal problemen daarmee op deze site. Er wordt aan gewerkt!)


Zo hey! Hadden wij honger of hadden wij honger? Ik kreeg het niet eens helemaal op, maar we pakten flink uit tijdens een lunch bij La Place. Beeeetje te enthousiast haha, maja het was wel lekker.

We brachten gisteren een bezoek aan het vernieuwde shopping outletcentre Batavia stad in Lelystad. Aanrader! Mooi geworden en leuke deals. Even een gezellig dagje uit. Ik scoorde een leuke stoere Lief! broek voor de kleine (zo een met van die zakken aan de zijkant) en mijn man nieuwe Puma schoenen (was hij ook echt aan toe). Gelukkig vond ik ook nog wat leuks voor mezels bij Vero Moda, een stoere sweatblazer.


Deze schoenen zijn toch te schattig? Alleen nu nog een beetje te vroeg en aan de prijs voor ‘zitschoenen’. Wel leuk voor later!
Gezien in de Puma store. Puma/ Sesamstraat samenwerking, ze hadden meerdere modellen.
Mijn eerste moederdag! Zo geslaagd, zo lief en leuk. Ontbijtje op bed (met bubbels!) en het liefste van alles een kunstwerk van mijn zoon.


Weer eens een nieuw drankje proberen. Deze rosé met lichte bubbel heeft een licht zoete smaak. Hij zit in een stoere bierfles van 0,5 liter en de makers hadden een no nonsense wijntje voor ogen. Op het achteretiket lees je blah blah en gewoon genieten.


Ik twijfel over een nieuw kapsel. Vind zoiets wel leuk, maar op de een of andere manier durf ik niet zo goed. Best een eind eraf namelijk.
Tijdens mijn zwangerschap vorig jaar is het aardig lang gegroeid. Zonde? Of Leuk?

Kijk Phoebe weer eens lekker liggen. Kleine op bed is echt quality time voor de katten. Al doen ze het super met hem, ze blijven hem ook spannend vinden.


Deze grappige outfits kocht ik op Aliexpress. Ze zijn erg leuk en zooooo waar!

Dit was weer een week in foto’s. Het hoogtepunt was toch echt wel moederdag. Ik heb er echt van genoten en dat doe ik elke dag weer.
Wat was het hoogtepunt van jullie week?

5 gedachten over “Mijn week in foto’s

  1. Jaaaaa alle foto’s zichtbaar!

    Leuk, en knippen, zo nu en dan moet het even lekker geknipt worden, ik ga dan ook zo nu en dan gewoon kort, om het dan weer langer te laten groeien en beiden krijg ik altijd, oh fantastisch, whahaha Ooit blogte ik er al over zelfs 😉

    het is altijd weer even een goede boost. En Batavia shopping… ik ben er nog nooit geweest!

    X

  2. Wat een mooie cadeau heb je gekregen voor moederdag! Lekker geshopt ook ^^ En we willen wel een foto zien van je nieuwe kapsel, als je het aandurft. Ik vind het een heel stoer, maar wel vrouwelijk model <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *