Mijn week in foto’s

Yes! Een nieuwe mijn week in foto’s. Tijdens Koningsdag vertrokken wij naar het verre oosten. Daar verbleven wij bij Van der Valk Emmen. Ook bezochten wij de leuke stad Zwolle.
Onderweg reden wij langs prachtige bollenvelden. Verder had ik een wijnproeverij en houdt onze kleine man er steeds vreemde slaaphoudingen op na. Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s.

Onderweg… bloeiende velden. Mooi he? Echt Hollands plaatje.

IMG_20170428_085318_696

Van der Valk Emmen is een mooi groot hotel. Het heeft kamers met bubbelbad en een heerlijk zwembad. En had ik de heerlijke Van der Valk ontbijtjes al genoemd? Voor de kleine hadden we een campingbedje mee. Heerlijk er echt even uit!

Omdat wij de kamer ’s avonds niet meer uit konden gaan hadden wij zelf een lekker drankje meegenomen. Lang niet gedronken, zalig!

De volgende dag bezochten wij Zwolle. Leuke, mooie stad zeg! Deed mij denken aan een kruising tussen Amsterdam en Utrecht. Maar dat zal ik wel niet mogen zeggen van de Zwollenaren haha.

Voor wij een nachtje weg gingen kwam mijn Kruidvat bestelling binnen. Het Nijntje zwembroekje staat te schattig! En de telefoon wordt ook goed gebruikt (lees: ondergekwijld) zelfs zodanig dat wat de telefoon roept niet meer klopt. Tot hij weer opgedroogd is.. haha

Van al dat spelen wordt je moe dus val je tegenwoordig prinsheerlijk in slaap, bovenin je bed… opgekruld….

Tot slot dit mooie plaatje. Beroepsmatig wijntjes proeven blijft een leuke bezigheid.

Het weer tijdens Koningsdag viel gelukkig mee en ook de dag erna hadden wij fraai weer. Al mag het een paar graadjes warmer, maar hey, de zomer komt er aan.
Dat er nog maar heeeeel veel mooie dagen komen waarin ons kleine mannetje in zijn super schattige Nijntje zwemkleding kan rondparaderen!

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

4 thoughts to “Mijn week in foto’s”

  1. Ik blijf het gek vinden Jennifer… kleine foto’s allemaal zichtbaar, maar in het overzicht mis ik er 6, ik zie van die pictogrammen met bestand nummer erbij, hahaha

    Maar evengoed, ik zag ze in het klein, heerlijk overzicht en ja die kleintjes.

    Mijn hoogtepunt? Ik had er meerdere vorige week, ik had vrij veel visite en vorige week dinsdag was wel heel erg gaaf zullen we maar zeggen, een massage ter ontspanning is altijd goed toch? 😉

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *