Mijn week in foto’s

Week 34 van de zwangerschap is aangebroken! Ondertussen leggen wij echt de allerlaatste hand aan de kinderkamer.
Als hij helemaal af is zal ik jullie in een blog alles laten zien!
Voor nu moeten jullie het nog even doen met een foto overzicht van de afgelopen tijd.
Ik zit veel thuis nu mijn verlof (vervroegd) ingetreden is, maar ik heb het ook echt hard nodig om rustig aan te doen.
Gelukkig zijn er nog wel wat foto’s om te delen. Kijken jullie mee?

DSC_0001_1

Opeens had ik heel erg zin in friet met snacks. Dus aten wij dat als avondeten. Nu ik de foto weer zie zou ik zo weer een portie lusten…

DSC_0018_3

Tijdens de intake van de kraamhulp kregen wij een mooie buggy cadeau omdat wij voor hun bureau gekozen hadden.
Dat is echt leuk! Hebben we die ook maar vast.

DSC_0021_4

IMG_20160615_165350

IMG_20160626_154830

Babywasjes! Dit zien hangen is leuker dan het strijkwerk wat er vervolgens bij komt kijken.
Ik zie mezelf toch echt niet elke keer al die mini kleertjes strijken hoor… Dan maar een loedermoeder.

DSC_0022_4

Mooie zomeravondbeelden. Wanneer komt de zon weer terug?

DSC_0035_2

Omdat ik nogal bedlegerig ben deze weken kochten wij via Marktplaats een mooie tv hier in de buurt.
Chromecast eraan gehangen en chillen maar.
Vinden jullie de ‘kijk in je buurt’ optie van Marktplaats ook zo leuk om op rond te snuffelen?

DSC_0037_1

Onze eerste aardbeien oogst. Ze waren heerlijk zoet! Nu even wachten op meer.

DSC_0045

Ik kreeg dikke voeten van de warmte, dus ging in een voetenbadje. Phoebe zat er even later uit te lurken, kennelijk een liefhebber van het aroma van zweetvoetjes…

DSC_0046

Hier koelt ze nog even af bij de ventilator. Villa Schoonzicht..

DSC_0061

Een mooie regenboog! Mensen op straat bleven er zelfs naar kijken. Het blijft ook een bijzonder gezicht. Het was nog een dubbele regenboog ook. Dat brengt geluk he?!

IMG_20160617_121924

Het nieuwe seizoen van Orange is the New black noemde ik altijd mijn verlofserie. Voor in juni dus, als het zo ver was.
Nu is het gewoon al zo ver! Time flies. Ik ben inmiddels bij aflevering 5 al weer. Gelukkig volgen er nog iets van 3 seizoenen de komende jaren.

IMG_20160617_145853

Via de blog van mrsmama won ik een heerlijk geurend Kneipp pakket. Guus was blij met de doos en dook er meteen in. ‘If I fits I sits…’

IMG_20160618_160534

Donuts! Er stond op een zaterdag een kraam bij Jumbo met deze heerlijke dingen in verschillende smaakjes.
Wij kregen toch visite dus besloten er een zooitje mee te nemen. Wat waren ze lekker zeg!

IMG_20160618_160620

Die buik is een fijn kussentje voor Guus, die net zo hard met mij mee chillt.

IMG_20160623_185154

Poezels samen, zou die nieuwe Feliway Friends die wij hebben aangeschaft omdat ze zo vreselijk onrustig waren dan toch echt helpen??

IMG-20160624-WA0001

93952_1_3468-qute-852-sofa-grijs-1-nw

Een van de laatste aankoopjes, beddengoed voor de kleine man. Iemand nog een tip qua dekentje?
En een wipstoel aangezien wij het eerst nog even zonder veredelde kattenmand box willen proberen.

Volgende keer weer een zwangerschaps update! En weer eens een Things I love Thursday, I promise!

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

7 gedachten over “Mijn week in foto’s

 1. Wauw!! Wat gaat het hard! Ik keek n tijdje niet o je blog en hoppa, je bent 34 weken! Geniet ondanks de ongemakken nog maar lekker even van die buik…zo bijzonder! En een buggy van de kraamzorg: wow!

  Ik heb gewoon een simpel ledikantdeken van de prenatal gekocht. Iets van 15-20 euro. Ik hoor iedereen lyrisch over Koeka, maar dat was mij te prijzig. Verder lag dochterlief tot 3 mnd in de kinderwagenbak onder een zelfgehaakte deken.

  Oh en qua wipstoel zeker NIET de prenatal huismerk doen! De enige miskoop van mijn baby-uitzet. Ze kan er niet eens in wippen, zakt onderuit….gruwelijk. Amper gebruikt. Als alternatief voor de box hadden wij een speelkleed op de grond. Het is voor rug, heup en houding geloof ik beter als je baby veel plat ligt.

  Een goede vriendin van mij heeft trouwens n wipstoel van Baby Bjorn. Die is aan de prijs, maar echt fantastisch! Je baby kan er volgens mij al new born in en na n paar maanden zelf ook erin wiebelen ♡. Als hier nr 2 zich gaat aandienen, wil ik die zeker!

 2. Wij hebben gisteravond ook friet op, lekker hoor 🙂 Al die kleertjes,, zo’n leuk gezicht! En waarom strijken? Na het drogen goed opvouwen en dan is strijken toch helemaal niet nodig? Ik strijk nooit, zonde van mijn tijd.

 3. Ik wil er wel eentje haken voor je, een dekentje, whahahaha

  Nou goed, ik lees het wel als je dat wilt, je kunt zelf je wol uitkiezen en droppen wat mij betreft 😉

  En een complete buggy gekregen zomaar, of omdat je bij hen komt, wauw… dat zijn nog eens cadeaus, en ja er komt een tijd dat je kind erin woont, whahahaha zelfs als ze niet meer hoeven eigenlijk, wat heb ik er veel aan gehad, ook als boodschappen wagen 😛

  X

 4. Off topic, heb jij een link voor mij van die Lisanne? Ik heb google erbij gepakt, maar dan krijg ik een chornische zieke die over beauty en style blogt en haar lyme ziekte, lijkt met niet de juiste Lisanne 😉

  Bij voorbaat dank, bij mij kun je gewoon links droppen in de reacties, hahaha

  X

 5. Zoals hierboven ben ik ook erg verbaast over de snelheid… Lijkt net gisteren toen je aankondigde zwanger te zijn… Geniet er nog van, voor je het weet heb je een kleine frummel in je handen<3

 6. Wat gaat de tijd snel voorbij. Ik kende de optie niet bij marktplaats. Misschien ook maar eens proberen. Ja, en tips voor een dekentje, hema had volgens mij laatst wel leuke dekentjes liggen. Al zal ik er sneller een zelf haken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *