Mijn week in foto’s

Ik heb weer wat foto’s verzameld voor jullie van de afgelopen tijd. Lange mooie wandelingen zitten er even niet in, die blogjes komen hopelijk wel weer. Binnenkort zijn wij een paar dagen in Zeeland, maar wat zijn de weersvoorspellingen voor de komende tijd slecht. Regen, hagel, sneeuw, onweer, koude wind, weinig zon.
Lente in Nederland, April doet wat hij wil.

IMG_20160412_192903 BabyPrem-Baby-Love-Biker-Daddy-Velcro-Weaning-Feeding-Dribble-BIB-Shower-Gifts
Dit shirt kocht ik voor de aanstaande papa. Voor de kleine kocht ik er een slabber bij. Nu al een stoer kereltje dus.

IMG_20160412_212252

s Avonds heb ik meestal weer honger. Een bruine boterham dan maar, nog een beetje gezond. Ook ’s nachts honger komt voor.

IMG_20160414_155715
Mijn buik voelt best zwaar en soms heb ik wel last van een heel gespannen strak gevoel van al dat groeien. Even lekker op de bank rusten dan maar. Al vind ik dat ook wel lastig hoor. Heb nooit zo veel rust in mijn kont.
Afgelopen maandag voor het eerst naar de zwangerschapscursus bevallen doe je samen geweest. Mijn man gaat dus alle keren mee en we leren hoe we samen goed voorbereid op de bevalling kunnen zijn. Ook krijgen we praktische tips voor nu.

IMG_20160415_162555

Ik kocht dit leuke shirt. Hij zit lekker ruim, kocht dan ook maatje XL. Kan ik hem voorlopig nog even aan 🙂

IMG_20160415_191030

Deze neppe Oreo ijsjes kochten wij bij Lidl. Ze zijn erg lekker en ze hebben ook nog een chocolade variant. Sowieso hebben ze erg veel nieuwe smaken ijs bij Lidl. Dat wordt af en toe smullen deze zomer.

IMG_20160418_110202
Selfie van Guus, die kroop weer gezellig tegen de buik aan.

IMG_20160418_134854
Deze goedkoopjes scoorde ik voor mezelf bij van Haren. Vooral de instappers zijn fijn als ik straks mijn veters niet meer kan strikken 🙂

IMG-20160413-WA0006

Voor deze lamp gingen mijn moeder en ik speciaal naar Karwei. Had zulk soort lampen ook eens bij Hema gezien, maar die bleken ze allemaal in de opslag te hebben staan en die worden pas rond kerst weer in de winkels gehaald.
Karwei heeft ze nog wel. Deze lamp komt op de kinderkamer 🙂

IMG-20160417-WA0000

Mijn man aan het klussen in de kinderkamer. Helaas kan ik niet helpen met verven. Deze week komt ook de superleuke lamp binnen die we hebben besteld voor aan het plafond. Het heeft even geduurd.
Ik hou nog even geheim hoe die eruit ziet.

IMG-20160417-WA0004

Brrr deze joekel zat opeens in de kamer. Ik zie sowieso erg veel grote bijen en wespen nu al. Zachte winter he..
Dat wordt nog wat met ijsjes eten deze zomer.

IMG-20160418-WA0000

Deze grappige sokjes kocht ik bij Lidl. Ze hadden ook positiekleding, maar die zat voor geen meter…
Dus hield ik het bij sokjes voor de beeb.

Komende week ben ik al 25 weken zwanger. Ik zal eens een zwangerschapsupdate schrijven!

2 thoughts to “Mijn week in foto’s”

  1. Die lamp, die is leuk, ja gek he, sterren kunnen altijd en overal eigenlijk, zo hangen hier nog sterren aan het plafond van mijn dochter, op dag 1 toen we hier nog niet eens woonden al opgeplakt, en ze hangen nog, na 22 jaar, de meesten, er zijn er 2 of 3 ooit naar beneden gekomen, hahahaha

    Ah die sokjes, lief, en 25 weken alweer, tijd gaat zo snel, je buik groeit goed, ja dat strakke, wacht maar tot de oefenweeën starten, hahaha

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *