Mijn week in foto’s

De afgelopen week zijn er wederom grote stappen gemaakt in de babyaankopen. Wij haalden de kinderkamer op met een gehuurde bus, ik sloeg mijn slag in de babykleertjes sale (ik voel een shoplog aankomen!) en mijn buik maakte ook weer een groeispurt.
Kijk mee naar mijn afgelopen week in foto’s!

DSC_0913
Tipje voor ouders (to be) de Hema sale deze week. Dit is een klein voorproefje van alles wat ik kocht, maar check die prijsjes! En er zitten nog leuke dingen tussen! Deze week zal ik een shoplog online plaatsen van alle kleertjes die wij tot nu toe hebben aangeschaft/gekregen.

IMG_20160329_182024

Hallo buik! Mijn buik zie ik nu ook bewegen als de beeb aan het schoppen is. Het is een actief ventje. Zodra ik zelf even rust (probeer) te nemen, op de bank zitten/liggen of in bed dan begint meneer aan zijn Cirque du Soleil oefeningen.

IMG_20160331_164750

Guus let nog steeds goed op onze baby. Ik ben zo benieuwd wanneer ik hem ga zien reageren op een schopje.

IMG_20160401_100914

Bloed prikken bah! Al ben ik er de laatste tijd wel aan gewend zo lekgeprikt ben ik. Vroeger was dit echt een hel, ik kreeg het spaans benauwd bij het idee van bloed prikken alleen al en viel bijna flauw. Gelukkig ben ik hier nu wel van genezen. Ik vind die vreselijke pleisters eraf trekken het ergst :S

IMG_20160403_160130

Op naar Amersfoort! Met een gehuurde bus haalden wij zondag onze babykamer op! Het zijn houten meubels met een white wash look. Het zijn best grote meubelstukken wat erg fijn is. Meer opbergruimte voor alle leuke spulletjes yes! De kamer is overigens van het merk Coming kids.

IMG_20160403_165351

Dit is een buikfoto van twee dagen geleden. Op naar week 22!

IMG-20160403-WA0016

Sneak preview van de meubels van de kinderkamer. Het krijtbordje komt boven de commode te hangen. Kan niet wachten daar DE naam op te schrijven 😉 Maar die houden we geheim. 🙂

Wat was het hoogtepunt van jullie week?

4 gedachten over “Mijn week in foto’s

  1. Wat leuk die whitewash meubels! En die HEMA sale is heftig, 1 euro voor een broek :D. Mijn hoogtepunt van de week was blote benen op zondag vanwege het mooie weer!

  2. TIP: vooral de eerste maanden, babykleding, kijk eens op marktplaats, mijn nicht heeft echt voor heel weinig geld de komende maanden een outfit a day voor haar kleintje nu, hahaha maar zakken vol heeft ze kunnen scoren. 😉 Voor soms zelfs gratis af te halen….

    Het ziet er mooi uit die robuuste meubel, ik ben benieuwd als het af is straks, en je buit jeetje, vrouw, wat ga je hard! 😀

    Guus, ja, zo lief, en meestal kijken ze eerst even op, daarna wordt het gewoon, hahahaha

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *